«Φέτος θέλουμε ακόμα περισσότερο το Κύπελλο»

16:36 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με την αισιοδοξία έκδηλη από τους παίκτες της ΑΕΚ, η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου στην Κέρκυρα. Γιάννης Αρβανίτης και Φάνης Τσαούσης δήλωσαν πως η Ένωση θέλει φέτος ακόμα περισσότερο την κούπα.

Αναλυτικά:

Αρβανίτης: Από τη μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Κέρκυρας που προσέφερε τον γήπεδο. Είναι μια γιορτή ο τελικός και θα μπούμε για να το χαρούμε και να κάνουμε ένα καλό

ματς για τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει. Είμαστε έτοιμοι και εύχομαι να στεναχωρήσω τον Στέλιο και να πάρουμε τον τίτλο. Όπως και πέρυσι έγινε ένας αξιοπρεπής τελικός που πήραμε συγχαρητήρια και από την Πολιτεία ελπίζω φέτος να είναι ακόμα καλύτερα.

Τσαούσης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική αρχή. Εύχομαι να γίνει μια πραγματική γιορτή. Είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο σαν ΑΕΚ, κάτι που δυστυχώς πέρυσι δεν καταφέραμε. Φέτος το θέλουμε περισσότερο και θα παίξουμε για να κερδίσουμε, χωρίς να έχουμε το μυαλό μας στα εξωαγωνιστικά.

Υετίων: Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε ένα όμορφο νησί, στο οποίο οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι και γνωρίζουν από χάντμπολ. Αυτά μας κάνουν χαρούμενους και θέλουμε να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας όσο καλύτερα μπορούμε. στην ομαλή διεξαγωγή για ένα όμορφο και ασφαλές ματς. Στο αγωνιστικό μέρος έχουμε ένα συγκεκριμένο στόχο, τον τίτλο. Είμαστε 2 μεγάλες ομάδες και το αυριανό ματς είναι επανάληψη του περσινού τελικού, όμως είναι δυσκολότερο από το περσινό, καθώς η ΑΕΚ είναι πιο βελτιωμένη από πέρυσι, με δυνατό ρόστερ, όπως κι εμείς. Ξεκινάμε από το μηδέν κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα μας δείξει.Θα θέλαμε να έχουμε οπαδούς μαζί μας, αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ για να ευχαριστηθούν όλο όσοι παρακολουθήσουν το παιχνίδι.Πετρίδης: Καλησπέρα κι από μένα. Εκ μέρους των παικτών, χαιρετίζω την συνέντευξη Τύπου. Προετοιμαστήκαμε αρκετά για τον αυριανό τελικό με την ΑΕΚ με στόχο να διεκδικήσουμε το τρόπαιο, που είναι η επιθυμία μας. Ελπίζουμε να γίνει ένας όμορφος τελικός και να το χαρούν όλοι όσοι το παρακολουθήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα