Παναχαϊκή: Σχέδιο για να μην χάσουν λεφτά από το παράνομο στοίχημα

20:29 9/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση που εξέδωσε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων έκανε λόγο για σχέδιο που ολοκληρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης Παναχαϊκή-Ολυμπιακός, κ. Δημητρόπουλο και τους ηθικούς αυτουργούς, ώστε να μην χάσουν χρήματα από το παράνομο στοίχημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
"Το σχέδιο του Δημητρόπουλου και των ηθικών αυτουργών, προκειμένου να μην χάσουν τα λεφτά από το παράνομο στοίχημα, αλλά και των λίγων συνεργών τους στην Πάτρα,

που εισχώρησαν στους οργανωμένους μας οπαδούς, ολοκληρώθηκε.
Μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και ευτυχώς που δεν τιμωρήθηκε η έδρα μας. Ελπίζουμε άπαντες και κυρίως οι οργανωμένοι οπαδοί μας, να έχουν καταλάβει ποιοι έχουν εισχωρήσει στις τάξεις τους και να τους κατονομάσουν, για να μάθει όλη η Πάτρα ποιοι είναι εκείνοι που προκαλούν βαθμολογικό κόστος στην ομάδα μας.
Πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα είναι δύσκολο και έτσι θα μπορέσουν να τους αποβάλλουν. Εμείς συνεχίζουμε απτόητοι, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι δεν θα κερδίσουμε τους 2 βαθμούς στην υπόθεση με τη Λάρισα και ο στόχος παραμένει ίδιος, η άνοδος στη Σούπερ Λίγκ, κόντρα στον καταφανέστατο πόλεμο που δεχόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα