Παλεύουν για Ίσκο Σίτι-Γιουνάιτεντ

19:23 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να... ξενερώσουν από την απόφαση των Ανδαλουσιάνων, που επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Ο 20χρονος plamaker έκανε το «μπαμ» έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην Μάλαγα πριν έναν χρόνο από την Βαλένθια αντί 6 εκατ. ευρώ και εκτός από τις δύο, Αρσεναλ, και Τότεναμ έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον Ισπανό χαφ

«Αναμένονται συζητήσεις για να ανανεώσει» είπε ο τεχνικός διευθυντής της Μάλαγα,

Μάριο Ουσίγιος. «Θέλει να μείνει στην ομάδα γιατί είναι σαφές ότι αυτό θα τον βοηθήσει έτσι ώστε να βελτιωθεί. Ο Ισκο είναι έξυπνος και νεαρός, ενώ δεν έχει παίξει πολλούς αγώνες στο πρωτάθλημα».

Ο παράγοντας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπε ότι ο παίκτης θα πουληθεί ότν πρέπει για να μπουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στο ταμείο του κλμαπ. «Σύντομα θα είναι μέλος της Εθνικής Ισπανίας και τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγει. Αν σε 2-3 χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα ενδιαφερθούν, αυτό θα σημαίνει ότι έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά»

Ο τεχνικός της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, έχουν και οι δύο παρακολουθήσει φέτος τον Ισκο και εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν πρόταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα