Μπαίνει και με… τρεις ήττες ο Βιντιάδης

19:23 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Πολλά… λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για τα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ότι… αποθαρρύνουν τον Δημήτρη Βιντιάδη από την προοπτική εισόδου του μαζί με τον Κιθ Χάρις στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή συνεχίζει

κανονικά και ακολουθεί πιστά το πλάνο της, πριν μπει οριστικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, μετά από αρκετό καιρό συζητήσεων και διεργασιών βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές του Βιντιάδη με όλους τους πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ με στόχο το… κούρεμα των 8,2 εκατ. ευρώ. Το τελευταίο βήμα πριν μπει στην ΑΕΚ ο Βιντιάδης, όπως είχε πει επίσημα και ο ίδιος με την τελευταία δήλωση του.

Μάλιστα, για τους Βιντιάδη - Χάρις δεν παίζουν κανένα ρόλο τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ούτε το 0-4 της Βέροιας, ούτε το 0-1 από τον Λεβαδειακό δεν άλλαξαν, ούτε θα αλλάξουν το πλάνο τους για να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα, τονιζόταν από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών ότι αν όλα πάνε καλά στο κομμάτι της διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές, μπαίνουν στην ΑΕΚ και με… τρεις ήττες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της στην Σούπερ Λίγκα πριν μπει το 2013. Κάτι που δείχνει έκδηλα τις προθέσεις τους για την ομάδα.

Παράλληλα, δείχνει αρκετά ενοχλημένος ο Βιντιάδης για όσα γράφονται ότι θα «επηρεαστεί» η απόφαση του για επένδυση στην ΑΕΚ από τα αρνητικά αποτελέσματα της. Και αυτό διότι είναι κάτι που «πλήττει» την σοβαρότητα του και το κύρος του ως επιχειρηματία και υποψήφιο επενδυτή, να λέγεται ότι δύναται να «επηρεαστεί» από τα εντός αγωνιστικού χώρου πεπραγμένα των «κιτρινόμαυρων».

Η ουσία είναι ότι οι Βιντιάδης – Χάρις θα μπουν στην ΑΕΚ, αν κυλήσουν ομαλά και θετικά στο κομμάτι των συζητήσεων με τους πιστωτές για να μειωθεί το ποσό των 8,2 εκατ. ευρώ που τους οφείλεται. Και σίγουρα μια τέτοια επένδυση δεν θα «ακυρωθεί» σε κανένα βαθμό από τα επόμενα αποτελέσματα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα