Παλεύει για τη ζωή του ο Τσάβες

14:14 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

«Εύθραυστη» αλλά σταθερή χαρακτήρισε την υγεία του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ο υπουργός Επιστημών και γαμπρός του, Χόρχε Αρεάσα, μέσω του Twitter από την Αβάνα. "¨Ο κομαντάντε Τσάβες συνεχίζει να παλεύει σκληρά και στέλνει όλη την αγάπη του στον λαό μας" τόνισε ο Αρεάσα.

Ο Τσάβες,

ο οποίος πάσχει από καρκίνο, υποβλήθηκε σε τέταρτη χειρουργική επέμβαση στην Κούβα. Ο αδελφός του προέδρου Αντάν Τσάβες, κυβερνήτης του κρατιδίου Μπαρίνας, έφθασε επίσης στην πρωτεύουσα της Κούβας, είπε ο Αρεάσα.

Ο αντιπρόεδρος Νίκολας Μαντούρο, τον οποίο ο Τσάβες έχει ορίσει διάδοχό του, επίσης βρίσκεται στην Αβάνα με τον πρόεδρο, σύμφωνα με τον Αρεάσα. Ο Τσάβες υποβλήθηκε σε τέταρτη χειρουργική επέμβαση για καρκίνο στην Κούβα, στις 11 Δεκεμβρίου. Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε τον Τσάβες περιέγραψε την κατάστασή του ως "πολύ ανησυχητική".

Ο γιατρός Χοσέ Ραφαέλ Μαρκίνα από την Βενεζουέλα, ο οποίος είπε ότι έχει συνομιλήσει με αξιόπιστες πηγές, υποστήριξε ότι υπάρχουν 90% πιθανότητες ο Τσάβες να μη ζει μέχρι την προγραμματισμένη ορκωμοσία του για την επόμενη θητεία του στις 10 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα