Πάγκαλος: Ευθύνες Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ

13:55 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στο θέμα της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στην ΝΕΤ, υποστήριξε πως ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν και στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, επειδή "αυτός επέλεξε τους υπουργούς του".
Παράλληλα ο Θεόδωρος Πάγκαλος

πρόσθεσε πως στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να τεθεί το ζήτημα της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ από τους πρώην υπουργούς Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο.
Επιπλέον ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε πως "όσοι ενεπλάκησαν και καθυστέρησαν τις διαδικασίες έχουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες και πρέπει να τις αποδώσει ο πολιτικός τους χώρος και το εκλογικό σώμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τον κ. Παπακωνσταντίνου, ωστόσο, επισήμανε πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έχει διαγράψει ονόματα συγγενών του από τον κατάλογο και εκτίμησε ότι το θέμα θα παραπεμφθεί σε δίκη.
Τέλος ο κ. Πάγκαλος μίλησε και για την περιπέτεια υγείας του Κ. Μητσοτάκη λέγοντας: "Με το πέρασμα των χρόνων θαύμασα τον Κ. Μητσοτάκη για την καθαρότητα και τη διαύγεια της σκέψης του".

Keywords
Τυχαία Θέματα