Πακέτο θα ανοιχτεί μετά από 100 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

18:02 24/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 100 χρόνια αναμονής η αγωνία απόψε θα τελειώσει! Ο λόγος για ένα πακέτο το οποίο τυλίχθηκε το 1912 στη Νορβηγία κι είχε γραμμένο πάνω του την ξεκάθαρη εντολή να ανοιχτεί μόνο το 2012, δηλαδή 100 χρόνια μετά ακριβώς.

Το πακέτο αφού σφραγίστηκε από τον δημοτικό σύμβουλο της μικρής πόλης Όττα, βόρεια του Όσλο, Τζόχαν Νίγκααρντ για την επέτειο της σημαντικής νορβηγικής Μάχης του Κρίγκεν που δόθηκε στις 26 Αυγούστου 1612 στην Όττα μεταξύ των ντόπιων και Σκοτσέζων στρατιωτών. Ο Τζόχαν το 1920 παρέδωσε το πακέτο

στο δημοτικό συμβούλιο με την εντολή να μην ανοιχτεί πριν το 2012.

Το πακέτο άντεξε δυο παγκοσμίους πολέμους, ανακαινίσεις του δημαρχείου, ενώ πολλές φορές ξεχάστηκε ακόμα και η ύπαρξή του. Τελικά, τα τελευταία χρόνια περίμενε ασφαλές να ανοιχτεί μέσα σε μια γυάλινη προθήκη στο μουσείο της πόλης.

Απόψε, σε μια ειδική τελετή το πακέτο θα ανοιχτεί παρουσία των κατοίκων της πόλης οι οποίοι περιμένουν με αδημονία να δουν τι κρύβει.

Όπως λένε πιθανότατα να έχει μέσα κάτι σχετικό με την Μάχη του Κρίνγκεν, όπως ιστορικά έγγραφα ή ακόμα και το μπλε διαμάντι που χάθηκε στον Τιτανικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα