«Παίξτε για την αξιοπρέπεια σας»

10:42 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο για τα πλέι οφ έκανε πυρ και μανία τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος στην ανάπαυλα τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές του λέγοντας τους πως αυτό που παίζουν δεν είναι ποδόσφαιρο και τους κάλεσε να παίξουν για την αξιοπρέπεια τους

στην επανάληψη.
Αρκετά εκνευρισμένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε στους παίκτες του: "Αυτό που παίζετε δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν έχω καταλάβει τι κάνετε μέσα στο γήπεδο. Εάν δεν θέλετε να παίξετε για την ομάδα, τον κόσμο ή για εμένα και δεν σέβεστε αυτούς που ήρθαν να σας δουν, τουλάχιστον παίξτε για τον εαυτό σας και την αξιοπρέπεια σας. Δεν σας δίνω καμία οδηγία. Διότι εγώ δίνω οδηγίες για ποδόσφαιρο και αυτό που παίζετε εσείς δεν είναι ποδόσφαιρο. Όταν αποφασίσετε να κάνετε το επάγγελμα σας και να παίξετε ποδόσφαιρο, τότε θα σας δώσω οδηγίες".
Η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να περιμένει καλύτερη εμφάνιση στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα