Η ΑΕΚ που μπορεί και το... έγκλημα

09:53 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για μία μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ γράφει το GOAL, τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς είναι "έτοιμοι για το... σεντόνι". Σχολιάζοντας τον αγώνα με την ΑΕΚ, η εφημερίδα γράφει: "Λυτρωτικό και ουσιαστικό το γκολ του Γεωργιάδη ". Όσον αφορά την ΑΕΚ αναφορά γίνεται στον Φούντα

και το θέμα της υγείας του: "Σοκ με Φούντα. Λιποθύμησε στα αποδυτήρια και διανυκτέρευσε στο Ιπποκράτειο. Διάσειση από χτύπημα στο κεφάλι φαίνεται πως υπέστη ο νεαρός παίκτης. Τα είπαν με Ντέμη οι "Supporters", προσθέτει η εφημερίδα.

SPORTDAY

Το γεγονός ότι ο... ΠΑΟΚ "βλέπει σεντόνι" τονίζει και η SportDay η οποία γράφει: "Ο Γεωργιάδης "κάρφωσε" ξανά την Ένωση και οι "ασπρόμαυροι" μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι της πρωτιάς. Σοκ στα αποδυτήρια με τον τραυματισμό του Φούντα". Σχετικά με την ΑΕΚ η εφημερίδα τονίζει: "Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στις τάξεις παικτών και τεχνικής ηγεσίας. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουν πως θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια, καθώς ακόμη κι αν δεν πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ, θα πρέπει να πλασαριστούν στην καλύτερη δυνατή θέση για να αρχίσουν όσο το δυνατό... αργότερα την προσπάθειά τους στα προκριματικά του Europa League. Όλα αυτά φυσικά υπό την προϋπόθεση πως η UEFA δεν θα «ενεργοποιήσει» τον αποκλεισμό από την Ευρώπη". Σχετικά με τον Νικολαϊδη σημειώνεται: "
Τον Ντέμη Νικολαΐδη περιμένουν όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ. Χθες είχε επικοινωνία με μέλη των Supporters, που ρωτούσαν επίμονα για τις κινήσεις του. Εκείνος απαντούσε πως συνεχίζει τις επαφές και πως θα ενημερώσει αναλυτικά όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις που έχει με επιχειρηματίες και χορηγούς. Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (9/5) γενική συνέλευση της ΠΑΕ, όλα δείχνουν πως θα αναβληθεί εκ νέου, με νέα ημερομηνία την 23η Μαΐου. Τότε αναμένονται νεότερα για την ΑΕΚ.

Στο μεσοδιάστημα ο Ντέμης Νικολαΐδης θα εντείνει τις προσπάθειές του για ενίσχυση του χρηματοδοτικού πλάνου, θα συνεχίσει τις επαφές με το Δημόσιο για νέο διακανονισμό των οφειλών της ΠΑΕ και πιθανώς να έχει επαφές με μέλη της ομάδας του 2004, ενδεχομένως και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "έγκλημα και τιμωρία" κάνει λόγο η εφημερίδα σχολιάζοντας το χθεσινό 1-0 της Τούμπας: "Δύο μαύρες στιγμές καταδίκασαν την μεγάλη προσπάθεια της χιλιο-λαβωμένης ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Καφές έχασε γκολ που δεν... χάνεται στο 51', όπως και πέρσι στα πλέι οφ με τον ΠΑΟ. Ο Μάκος... κοίταζε τον Σταφυλίδη στο 87' και η Ένωση έφαγε το γκολ από το πουθενά. Δεν θέλει την ΑΕΚ φέτος με τίποτα. Έχασε και τον Βάργκας στην προθέρμανση. Παρόλα αυτά ήταν καλύτερη, πάλεψε σε όλο το ματς και δεν άξιζε την ήττα. Μπράβο σε Κωστένογλου και παίκτες δεν πρέπει να απογοητευτούν. Τεράστια εμφάνιση ο Φούντας. Γίγαντες Κοντοές και Μπουγαϊδης, έδωσε και την ψυχή του ο Λυμπερόπουλος".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Την άποψη πως "αυτή η ΑΕΚ μπορεί το σεντόνι", τονίζει στο πρωτοσέλιδό της η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ, γράφοντας για το χθεσινό ματς: "Για 87 λεπτά στην Τούμπα η ΑΕΚ πάτησε τον ΠΑΟΚ και από μία... κόντρα

Keywords
Τυχαία Θέματα