Παίρνει «πάνω του» ο ΣΥΡΙΖΑ τη στάση Βασιλόπουλου για το γήπεδο της ΑΕΚ

17:14 17/11/2014 - Πηγή: AEK365

Για όσους έχουν ακόμη απορία αν στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ η στάση του Άρη Βασιλόπουλου ταυτίζεται με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης έβαλε τα... πράγματα στη θέση τους. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Αλήθεια» ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην «Αγιά Σοφιά» και μπορεί να μην πήρε σαφή θέση, όμως επεσήμανε ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στη Δημοτική Αρχή».

Κάτι που σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σύμφωνος με όσα έχει πει - κάνει ως τώρα ο Βασιλόπουλος και θα είναι άμεσα υπεύθυνος για την όποια τελική στάση του Δημάρχου στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Ο κ. Σκουρλέτης ρωτήθηκε ποιά είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ, επειδή... κανείς δεν έχει καταλάβει και απάντησε: «Νομίζω πως όποιος θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στη Δημοτική Αρχή, έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που ζούνε, στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας. Νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση, η οποία να ικανοποιεί όλους. Αυτή είναι η αφετηρία όλων των προτάσεων και όλων των ιδεών που έχουν πέσει πάνω στο τραπέζι. Και γήπεδο να γίνει, και το Άλσος να διαφυλαχτεί, και ταυτόχρονα η πόλη να συνεχίσει να πορεύεται με τα ιστορικά της, τα φυσιογνωμικά της χαρακτηριστικά. Να είναι, δηλαδή, μες στις καρδιές του κάθε Φιλαδελφιώτη και της κάθε Φιλαδελφιώτισσας μια πόλη με ισορροπία σε όλες τις χρήσεις της».
Δείτε σε video τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη...

Keywords
Τυχαία Θέματα