Δουλεύει και το 4-4-2 ο Δέλλας

16:56 17/11/2014 - Πηγή: AEK365

Συνεχίζει τη δουλειά ο Τραϊανός Δέλλας στις προπονήσεις, ζητώντας συνεχώς από τους παίκτες του να παραμείνουν, όσο γίνεται, σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε αυτές, άσχετα αν ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Ο προπονητής, λοιπόν, όχι μόνο συνεχίζει τη δουλειά αλλά τις τελευταίες ημέρες βάζει στο παιχνίδι της ΑΕΚ και ένα ακόμη εναλλακτικό αγωνιστικό σενάριο: δοκιμάζει το 4-4-2. Η επιστροφή του Ιβάν Μπρέσεβιτς, η σταθερότητα στα γκολ

του Άλεξ Ντακόλ και η παρουσία φυσικά του Χρήστου Αραβίδη επιτρέπει στον προπονητή να αρχίσει να δοκιμάζει κι άλλα πράγματα, πέρα από το 4-2-3-1 και το 4-3-3 που έχουμε δει ως τώρα.

Δουλεύει πάνω στο «καθαρό» 4-4-2, με σκοπό να γεμίσει κι άλλο την περιοχή. Έχει δοκιμάσει τον Μπρέσεβιτς μαζί με τον Αραβίδη, ακόμη και τον Μπρέσεβιτς μαζί με τον Ντακόλ και τον Αραβίδη στα άκρα. Πειραματίζεται ο Δέλλας, θέλει να βάλει στο παιχνίδι της ΑΕΚ κι άλλα πράγματα και είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει να το κάνει, ώστε η ομάδα να μην είναι προβλέψιμη στον αντίπαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα