Παίκτης του Άρη ο Πουλίδο

13:33 28/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ρούμπεν Πουλίδο θα αγωνίζεται για τα επόμενα δυο χρόνια με την φανέλα του Άρη καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού αμυντικού ο οποίος την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο Μάρτιν για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 1979, έχει ύψος

1.88 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεξί μπακ. Τα δυο τελευταία χρόνοα αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές και 4 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει αγωνιστεί σε Κονκουέσε (29 συμ.-5 γκολ), Ράγιο Βαγιεκάνο (34συμ.-4 γκολ), Σπόρτινγκ Χιχόν (22 συμ.-4 γκολ), Χετάφε (81 συμ.-4 γκολ), Αλμερία (26συμ.-3 γκολ), Σαραγόσα (45 συμ. -2γκολ)".
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, ο Πουλίδο τόνισε: "Είμαι ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Είμαι δυο χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω πολύ καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης. Ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και σίγουρα να παίξω με την φανέλα του Άρη σε ένα γεμάτο Κλ. Βικελίδης".

Keywords
Τυχαία Θέματα