«Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες»

20:22 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Σοβαρότητα και εξαιρετική προσοχή θα πρέπει να δείξει το Ρέθυμνο απέναντι στον ΠΑΟΚ, εφόσον θέλει να τον κερδίσει, σύμφωνα με το Στέργιο Κουφό.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε όλοι ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει το στίγμα του προπονητή του,

κατά κύριο λόγο. Σίγουρα η παρουσία του Παπαδόπουλου είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουμε, όπως επίσης και η παρουσία του Χαραλαμπίδη. Αυτοί οι παίκτες βγάζουν μεγάλοι ενέργεια και δημιουργία μέσα από το low post».

Για τον ΠΑΟΚ: «Όλη η ομάδα είναι καλή και σκληρή και πιστεύω ειδικά μέσα στην έδρα τους ότι δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο. Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ σε μια χρονική στιγμή που είναι σε πολύ καλή κατάσταση όλη η ομάδα. Έχουν κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα» κι αυτό δείχνει τη δυσκολία του αγώνα. Ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή ομάδα και μάλιστα έχοντας αυτή την περίοδο πολύ καλή ψυχολογία. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά που έχουμε κάνει στην προπόνηση».

Για την κατάσταση του Ρεθύμνου: «Αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη για εμάς, με τον Κάρτερ και τον Μπρεντ να αντιμετωπίζουν μικρά προβλήματα, συν την έλευση και του νέου παίκτη, του Χορν, που έπρεπε να τον βοηθήσουμε να βρει γρήγορα τη χημεία της ομάδας. Προτεραιότητα για εμάς είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε κι εμείς τις αρετές μας ως ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και εξαιρετικά προσεκτικοί εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα