Πάγκαλος για δημοσκόπους: Τους τάιζε το ΠΑΣΟΚ!

13:07 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Σκληρή γλώσσα κατά των δημοσκόπων χρησιμοποίησε σήμερα ο Θόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τις λάθος εκτιμήσεις που έκαναν στα exit polls, λέγοντας πως είναι οι άνθρωποι στους οποίους μοίραζε λεφτά το ΠΑΣΟΚ και φτύνουν εκεί που έτρωγαν.
Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στον Βημα fm,

είπε χαρακτηριστικά ότι «μισούν βαθιά στην ψυχή τους το χέρι που τους τάιζε! Γιατί έτρωγαν από το ΠΑΣΟΚ! Γιατί μάσαγαν από το ΠΑΣΟΚ! Γιατί το ΠΑΣΟΚ μοίραζε λεφτά - και έκανε κακώς, κάκιστα! Και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... Μπαινόβγαιναν στα υπουργικά γραφεία και χτύπαγαν και τώρα ανακηρύσσουν τον ΣΥΡΙΖΑ νικητή και μισούν το ΠΑΣΟΚ που έχει τα τρία κακά της μοίρας του».
Χαρακτήρισε επίσης παράλογο, ένας δημοσκόπος να είναι στέλεχος κόμματος, καθηγητής Πανεπιστημίου και επιχειρηματίας, φωτογραφίζοντας τον Ηλία Νικολακόπουλο.
Ο κ. Πάγκαλος, εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνετρίβη στο δήμο και την περιφέρεια της Αθήνας. Συγκεκριμένα όπως είπε, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε περίπου 45.000 ψήφους τη στιγμή που στις εκλογές του 2012 το κόμμα του είχε πάρει 78.000. «Παίρνει δηλαδή μια στις δυο ψήφους που είχε πάρει στην τελευταία αναμέτρηση», είπε χαρακτηριστικά.
Για το εκλογικό αποτέλεσμα για την κ. Δούρου, είπε πως έλαβε 410.000 ψήφους ενώ το 2012 το κόμμα της είχε ψηφιστεί από 600.000 πολίτες. «Κέρδισε; Όχι. Συνετρίβησαν. Τι σημασία έχει αν είναι πρώτη»; δήλωσε ο κ. Πάγκαλος, και αναφερόμενος στις αντιδράσεις που είχαν προκαλέσε οι δηλώσεις του προεκλογικά για τη Ρένα Δούρου, είπε ότι «σως δεν έπρεπε να κάνω την προέκταση που έκανα... αλλά ο μικροαστικός καθωσπρεπισμός είναι μια αριστερόστροφη τάση που επικρατεί στην Ελλάδα και την έχει διαλύσει».
Επίσης, συνεχάρη τον Ηλία Ψινάκη για την εκλογή του στη δημαρχία του Μαραθώνα και εξέφρασε την επιθυμία να τον συναντήσει για να συζητήσουν θέματα του δήμου και κυρίως την εγκατάλειψη των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Πρόσθεσε πως είναι πιθανό να εξελέγη επειδή είναι αναγνωρίσιμος, «αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και κακός δήμαρχος», πως τον γνωρίζει και τον συμπαθεί και πως όσες φορές συναντήθηκαν έχει περάσει «πολύ καλά».

Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα