Πάει για προπονητής ο Παλέρμο

15:21 4/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τον Ιούνιο του 2011, ο Μάρτιν Παλέρμο σε ηλικία 38 ετών αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο "Μπομπονέρα" με την φανέλα της αγαπημένης του Μπόκα Τζούνιορς πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά όχι και από το ποδόσφαιρο καθώς αποκάλυψε πως θα ασχοληθεί με την προπονητική.

Σε δηλώσεις του στην "MARCA", ο Παλέρμο τόνισε: "Η ιδέα μου είναι αρχικά να πάω διακοπές για αρκετό καιρό προκειμένου να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μου. Όταν επιστρέψω, σκέφτομαι να ξεκινήσω την προπονητική.

Το τεχνικό επιτελείο έχει ήδη επιλεγεί. Ο βοηθός μου θα είναι ο Σκελότο αλλά θα χρειαστεί να περιμένω έξι μήνες μέχρι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Σκιάβι για να προστεθεί στο τεχνικό επιτελείο. Από εκεί και έπειτα θα ξεκινήσω την προπονητική".

Όσο για την προοπτική να καθίσει στον πάγκο ισπανικής ομάδας με αφορμή το πέρασμα του από το ισπανικό πρωτάθλημα ως παίκτης, ο Παλέρμο απάντησε: "Ελπίζω αυτά τα τρία χρόνια να έκανα τα σωστά πράγματα προκειμένου μια ομάδα να με θέλει για προπονητή της. Θα ήταν υπέροχο να εργαστώ σε ένα πρωτάθλημα τόσο σπουδαίο όπως το ισπανικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα