Πάει επαρχία ο ΠΑΟ

08:57 8/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Super League και στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση έδρας καθώς στο μεν ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη συναυλία του Φοίβου το δε γήπεδο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν είναι ακόμα έτοιμο. Έτσι την λύση θα δώσει η επαρχία με την διοίκηση να επεξεργάζεται ήδη τρεις περιπτώσεις.
Πρόκειται

για τα γήπεδα της Τρίπολης, της Πάτρας και της Λιβαδειάς και στο μεν γήπεδο του Αστέρα δεν υπάρχει πρόβλημα, ο αγωνιστικός χώρος του Παμπελοποννησιακού δεν είναι καλός ενώ για να γίνει ο αγώνας με τον Ατρόμητο στην Λιβαδειά την Δευτέρα θα πρέπει ο Λεβαδειακός να παίξει το Σάββατο.
Η οριστική απόφαση θα παρθεί μέσα στην εβδομάδα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα να ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να αναβληθεί το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο και τον επικεφαλής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" Γιάννη Αλαφούζο να κάνει ενέργειες ώστε μετά τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός να μπορεί να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα