Ούτε τώρα ο Άρης

19:31 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 1-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΜΙΝΗΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Ούτε και τώρα τα κατάφερε ο Άρης. Ο Μανουέλ Μασάδο έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των "κιτρίνων" ωστόσο δεν ήταν νικηφόρο αφού η ομάδα του αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Λεβαδειακό. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Γιαννιώτα

αλλά ήταν... εξαφανισμένοι στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να δεχθούν την ισοφάριση. Δικαίως διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο Κομίνης δεν έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τομάς για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γιαννιώτα ενώ αργότερα για τον ίδιο λόγο ο Λαζαρίδης αποβλήθηκε αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Δυναμικά μπήκαν στο ματς οι Βοιωτοί αφού εκείνοι ήταν που είχαν τις πρώτες καλές στιγμές. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν έδειξε ωστόσο αρκετά ικανή να κρατήσει την κατοχή της μπάλας αφού μετά το πέρασμα του πρώτου δεκαλέπτου, τα ηνία του ματς τα πήρε ο Άρης.

Οι πλαγιοκοπήσεις των "κιτρίνων" έδωσαν στην ομάδα την δυνατότητα να έχει κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως την ευτυχή κατάληξη. Ο Νέτο έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 25λεπτο αφού έπειτα από την ωραία πάσα που δέχθηκε από τον Ούμπιδες, δεν κατάφερε να "νικήσει" με το πλασέ του τον Κυριακίδη.
Η υπεροχή του της ομάδας του Μανουέλ Μασάδο "απέδωσε" καρπούς στο 35' όταν ο Γιαννιώτας με πολύ όμορφη ενέργεια, αρχικά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα τα δίχτυα του Κυριακίδη.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Άρη να έχει την απόλυτη υπεροχή και δικαίως πάει στα αποδυτήρια με το 1-0.
Ο Λεβαδειακός κατάφερε να "απαντήσει" άμεσα και να ισοφαρίσει το σκορ λίγα λεπτά με την την έναρξη του δευτέρου μέρους. ΣΤο 54' Ο Φαβάλι σκόραρε από το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από πάσα του Ζησόπουλου.

Οι δύο ομάδες από κει και πέρα έριξαν τον ρυθμό τους με αποτέλεσμα να μην έχουν τις σημαντικές ευκαιρίες. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Λεβαδειακού αφού στο 66' πήρε την θέση του Πόποβιτς.

Στο 74ο λεπτό ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Λαζαρίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Παπαδόπουλο. Το γεγονός δεν στοίχισε στους Θεσσαλονικείς αφού ο Λεβαδειακός δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης, οι Βοιωτοί είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Ο Λισγάρας αρχικά έκανε την κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, με τον Νέτο να διώχνει πάνω στην γραμμή. Η μπάλα έφτασε στον Κόρμπο ο οποίος από πολύ κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει και να δώσει την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Το ματς έληξε ισόπαλο με τον Άρη να δείχνει προβληματικός σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς (78' Ζαουί), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι (70' Σουμπίνιο), Φαβάλι, Βασιλείου, Πόποβιτς (66' Παπαδόπουλος)

ΑΡΗΣ(Μανουέλ Μασάδο): Βελ

Keywords
Τυχαία Θέματα