«Ούτε ο Μουρίνιο δεν σώζει τον Άρη»

11:14 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το διοικητικό πρόβλημα του Άρη είναι τόσο μεγάλο που και ο Ζοσέ Μουρίνιο να ερχόταν δεν θα μπορούσε να σώσει την ομάδα όπως υποστήριξε ο Πέτρος Πασσαλής θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περιγράψει την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Άρη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis"
- Για την αλλαγή προπονητή: "Έχουμε μια καθαρά λάθος διοικητική απόφαση. Είναι συνέχεια άλλων λαθών που έχουν γίνει. Δεν μπορούν οι προπονητές

να χρησιμοποιούνται σαν εξιλαστήρια θύματα, το ίδιο έγινε με τον Κατσαβάκη το ίδιο έγινε και τώρα. Το πρόβλημα είναι διοικητικό και όχι προπονητικό. Ο Κατσαβάκης όταν έφυγε δήλωσε πως δεν καλύφθηκε από την διοίκηση. Με την πρώτη ήττα του προπονητικού διδύμου έγινε θέμα για αποχώρηση. Όταν πήραν καλά αποτελέσματα με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό ήταν καλοί; Τις κακές διοικητικές επιλογές πληρώνει ο Άρης. Και ο Μουρίνιο να έρθει δεν θα πάει καλά ο Άρης γιατί υπάρχει πρόβλημα στην διοίκηση".
- Για το αν θα κινδυνεύσει ο Άρης: "Ήδη βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, είναι προτελευταίος μαζί με την Ξάνθη. Έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο. Πριν από 2 βδομάδες είχα πει πως ο Άρης δεν θα κινδυνέψει γιατί πίστεψα πως τα πράγματα θα έχουν μια φυσιολογική εξέλιξη. Πίστευα πως ή θα στηριχθούν οι προπονητές από τη διοίκηση ή θα τους αλλάξουνε. Δεν πάρθηκε μια απόφαση εδώ και ένα μήνα. Χάθηκε ένας μήνας τζάμπα. Πέρασαν πέντε παιχνίδια, αποθεώθηκαν οι άνθρωποι πως άλλαξαν την εικόνα της ομάδας κλπ. και μετά τους αντιμετωπίζουν λες και αυτοί είναι οι υπαίτιοι. Βρίσκουν ένα εξιλαστήριο θύμα και τους «ρίχνουν στην πυρά». Αν συνεχίσει έτσι η διοίκηση δεν ξέρω πιο θα είναι το αποτέλεσμα, αλλά δεν γίνεται να συνεχίσει αυτή η κατάσταση. Πόσους προπονητές να αλλάξει ο Άρης σε μια περίοδο; Ο προπονητής που θα έρθει από ότι λέτε δε θα είναι γνωστής του ελληνικού πρωταθλήματος. Πόσο χρόνο θα χρειάζεται για να προσαρμοστεί και να εγκλιματιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα".
- Για το αν θα πρέπει να έρθει Έλληνας ή ξένος προπονητής: "Όσον αφορά στην διχογνωμία για την έλευση προπονητή, το πρώτο που πρέπει να κάνουν είναι να αποφασίσουν ποιον προπονητή θα φέρουν και να τον στηρίξουν. Όποιον και να φέρουν, αν δεν είναι κοινή απόφαση της στήριξης δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα. Καλύτερο για μένα θα ήταν να έρθει ένας προπονητής που να γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ιδιαιτερότητες του Άρη και τον στόχο της ομάδας ώστε έτσι να σώσει την χρονιά. Η απόφαση που θα παρθεί θα βαρύνει αυτούς που θα την πάρουν. Το βασικότερο είναι να στηριχτεί από την διοίκηση ο νέος προπονητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα