Ουδέν νεότερο για Ντομίνγκος στον ΟΣΦΠ

09:13 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή της διοίκησης του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία ωστόσο από την Παρασκευή που υπήρξε η πρώτη προσέγγιση δεν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις όπως υποστήριξε ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός. Πάντως το σήριαλ με τον Ντομίνγκος θα λάβει τέλος την επόμενη εβδομάδα όταν και θα γνωρίζει σε ποια ομάδα θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Ντομίνγκος τόνισε: "Δεν

υπάρχει κάτι νεότερο με τον Ολυμπιακό σχετικά με αυτά που είχαμε πει την Παρασκευή. Δεν έχει γίνει επαφή μετά την αρχική προσέγγιση, όταν ο Ολυμπιακός με ρώτησε αν είμαι διαθέσιμος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πιθανώς την επόμενη εβδομάδα να γνωρίζω ποια ομάδα θα προπονώ του χρόνου. Αλλά δεν μπορώ να πω αν θα είναι στην Πορτογαλία ή εκτός Πορτογαλίας".
Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να υποστηρίζει πως δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με κανέναν από τους προπονητές που είναι υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία.
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, μετά τους Τάτο, Μήτρογλου που επιστρέφουν από τον Ατρόμητο και τον Σιόβα που έχει ήδη "κλείσει", στον Ολυμπιακό εξετάζουν τις περιπτώσεις και άλλων Ελλήνων παικτών όπως του Βλαχοδήμου της Skoda Ξάνθης, του Σκόνδρα του Ατρομήτου, του Γιαννιώτα του Άρη και του Βασιλείου του Λεβαδειακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα