Όταν ο Σκόκο γλέντούσε στο Φάληρο... (VIDEO)

11:18 6/1/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν έχει πολλά θετικά γεγονότα να θυμάται ο ΑΕΚτζής τα τελευταία χρόνια. Έχει περάσει πολλά, όμως υπήρχαν βράδια, υπήρχαν στιγμές, που το χαμόγελο έσκαγε στα πρόσωπα όλων. Όπως σαν σήμερα, πριν τέσσερα χρόνια, στο Φάληρο. Τότε που την ΑΕΚ την είχαν... ξεγραμμένη, εμφανίστηκε ο Νάτσο Σκόκο και φρόντισε να προσγειώσει τον Ολυμπιακό στην πραγματικότητα. Τότε που ο αργεντίνος παικταράς μπήκε στο Καραϊσκάκη μέσα και πήρε

μόνος του το ματσάκι, με δύο τρομερές γκολάρες...
Ήταν αντρίκειο το πέρασμα της ΑΕΚ το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου του 2010, από τον Πειραιά. Και ήταν αντρίκειο γιατί θύμιζε μία ΑΕΚ πιο παλιών εποχών. Μπορεί να μην έλειπαν και τότε τα προβλήματα (που ήταν επίσης πολλά). Μπορεί ο Ολυμπιακός να προηγήθηκε με γκολ οφ σάιντ, όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος άρχισε να... σιχτιρίζει τον Μήτρογλου επειδή στο πλασέ που έκανε μπήκε στη φάση, την επηρέασε, χωρίς να ακουμπήσει τη μπάλα, εκείνη κατέληξε στα δίχτυα και αρχικά ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ. Κι όμως η απόφαση άλλαξε, το γκολ κατόπιν καταλογίστηκε και ο Ολυμπιακός πήρε πραγματικά από το... πουθενά το προβάδισμα στο 26'.
Η ΑΕΚ όμως είχε έναν παικταρά στη μηχανή της: Νάτσο Σκόκο, το όνομά του. Στο 33': Ο Μαντούκα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μέλμπεργκ έδιωξε με το κεφάλι αλλά η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Σκόκο, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έξω έκανε το 1-1, νικώντας τον Νικοπολίδη.
Στο 40: Απίστευτο γκολ από τον Σκόκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Αργεντινός είδε τον Νικοπολίδη λίγο έξω από την εστία του και με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτά γράφει το φιλμ του αγώνα... Γύρισε το ματσάκι, ο σούπερ Αργεντινός, μέσα σε επτά λεπτά. Υπέροχες αναμνήσεις από εκείνο το βράδυ... Με προβλήματα, με κόντρα διαιτησία, στο σπίτι του Ολυμπιακού, όλοι είχαν την ΑΕΚ χαμένη, με την ORIGINAL να πηγαίνει το προηγούμενο βράδυ στο ξενοδοχείο και να στηρίζει τους παίκτες, ήρθε ο Νάτσο και έκανε ένα σούπερ δώρο στον κόσμο. εις το επανιδείν... (;)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα (78' Πάντος), Κατσικογιάννης (55' Ζαϊρί), Γκαλέτι, Όσκαρ, Ντιόγκο (65' Ντάρμπισιρ), Μήτρογλου.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Καφές, Γιάχιτς (66' Μάκος), Σκόκο (82' Ταχτσίδης), Μαντούκα, Μπλάνκο (76' Λαγός), Τζιμπούρ.

Keywords
Αναζητήσεις
γιατι ακυρωθηκε η μεταγραφη του σκοκο στον οσφπ
Τυχαία Θέματα