Γκαρσία: Στόχος μας η επιστροφή στην Ευρώπη, όχι το Scudetto

11:07 6/1/2014 - Πηγή: AEK365

Το αήττητο σερί της Ρόμα έλαβε τέλος στο Juventus Stadium με την ομάδα της Ρώμης να χάνει 3-0 και να μένει 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και τον Ρούντι Γκαρσία να υποστηρίζει πως στόχος της Ρόμα δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την Γιουβέντους, ο προπονητής της Ρόμα τόνισε: "Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο χειρότερος τρόπος για να τελειώσει το αήττητο μας αλλά ήταν πολύ άσχημο το γεγονός ότι μείναμε με εννέα παίκτες

στο τέλος. Ακόμη και στο 2-0 πίστευα ότι μπορούσαμε να ξαναμπούμε στο ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά η Γιουβέντους ήταν αποτελεσματική στο να μας κρατήσει μακριά από την εστία της.
Υπάρχουν ακόμη 60 βαθμοί διαθέσιμοι αλλά ο στόχος μας δεν είναι το Scudetto. Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και η δεύτερη θέση στην οποία βρισκόμαστε είναι πολύ καλή. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια και να μην ξεχνάμε ότι θα ξαναπαίξουμε τον Μάιο με την Γιουβέντους".
Ο Γκαρσία αφού ξεκαθάρισε πως δεν μετανιώνει για την επιλογή του να ξεκινήσει τον Λιάγιτς και όχι τον Φλορέντσι στην συνέχεια είπε πως "είναι δύσκολο να μην δεχθείς γκολ όταν παίζεις με την Γιουβέντους. Κατά την γνώμη μου, οι δυο ομάδες δεν είχαν πολλές ευκαιρίες αλλά αυτοί εκμεταλλεύτηκαν τις δικές τους. Ξέρουμε ότι η Γιούβε είναι αδίστακτη στο να τελειώνει τον αντίπαλο και θα πρέπει να γίνουμε και εμείς έτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα