Όταν ο Μάριο Γκόμεζ δικαίωσε την Μέρκελ

14:51 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μάριο Γκόμες χρειάστηκε 193 μέρες για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δικαιώνοντας την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ!
Ο 28χρονος Γερμανός διεθνής φορ (σ.σ. από Ισπανό πατέρα) σημείωσε το γκολ της Φιορεντίνα στην ισοπαλία 1-1, που απέσπασε από τη Γιουβέντους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Τη δικαίωση της... Μέρκελ αποκάλυψε ο νεόκοπος Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο

Ρέντσι!
Ο Γκόμες έμεινε για πέντε μήνες εκτός γηπέδων, λόγω τραυματισμών προς απογοήτευση του Ρέντσι, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής των «βιόλα», έχοντας διατελέσει παλιότερα δήμαρχος της Φλωρεντίας. Πριν από μερικές μέρες ο 56ος πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε αποκαλύψει πως στις συναντήσεις του με τη Γερμανίδα καγκελάριο συζητούν για ποδόσφαιρο και για τις δύο μεγάλες τους αγάπες: τη Φιορεντίνα στην περίπτωση του Ρέντσι και την εθνική Γερμανίας για τη Μέρκελ.
Στην περίπτωση του Γκόμες, που μετακινήθηκε στη Φιορεντίνα από την Μπάγερν έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, η Μέρκελ λίγο μετά είχε εκμυστηρευτεί προφητικά στον Ρέντσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη «La Stampa»: «Στην πρώτη μου συνάντηση με τη Μέρκελ μου είχε πει: ο Μάριο Γκόμες είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ομως είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, γιατί τα πόδια του είναι εύθραυστα. Η καγκελάριος είχε δίκιο, γιατί ξέρει από μπάλα...» Ο Γκόμες έχει στο ενεργητικό του 25 τέρματα με τη φανέλα της «Νατσιονάλαμσαφτ», την οποία η Μέρκελ παρακολουθεί ανελλιπώς.
Μετά τη μετακίνησή του στους «βιόλα» τραυματίστηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 2013 κι επανήλθε στις 15 Φεβρουαρίου 2014. Πλέον, μετρά τρία γκολ σε 12 αγώνες με τη Φιορεντίνα. Ο Ρέντσι έκανε και τις δικές του υποδείξεις στον ιδιοκτήτη της Φιορεντίνα, Ντιέγκο Ντέλα Βάλε, ο οποίος εκδήλωσε μετά την επιτυχημένη αναπαλαίωση του Κολοσσαίου, την επιθυμία του να προχωρήσει σε αναστήλωση της Πομπηίας: «Ο Ντέλα Βάλε καλύτερα θα ήταν να δώσει τα χρήματά του για τη μεταγραφική ενίσχυση της Φιορεντίνα».

Πηγή: ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα