Όταν ο Χιμένεθ ήθελε στην ΑΕΚ τον Μίτσου...

09:37 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Έναν παίκτη που κάνει... όργια στην Αγγλία και προχθές με φανέλα της Σουόνσι "πάγωσε" το Λονδίνο, σκοράροντας εναντίον της Τσέλσι στο 0-2 της ομάδας του, όχι μόνο ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ πριν δύο χρόνια, αλλά ήταν και μία... ανάσα από την απόκτησή του. Ο λόγος για τον Ισπανό, Μίτσου, για τον οποίο όπως γράφει η SportDay η ΑΕΚ με μόλις

120.000 ευρώ τον Νοέμβριο του 2010 θα μπορούσε να τον είχε κάνει δικό. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα:

"Ο Μανόλο Χιμένεθ αναζητούσε τότε έναν παίκτη για να δώσει μεσοεπιθετικές λύσεις στην ομάδα του. Το Νοέμβριο του 2010 οι διασυνδέσεις του στην Ισπανία τον ενημέρωσαν πως ο Μίτσου ήθελε να αποχωρήσει από τη Θέλτα. Μίλησε μαζί του και απέσπασε το «ναι» του συμπατριώτη του που θα έπαιρνε 120.000 ευρώ, ωστόσο η ομάδα του Βίγκο αξίωσε χρήματα και η μεταγραφή «πάγωσε». Ο Μανόλο Χιμένεθ πίεσε για να επανέλθει η ομάδα του το καλοκαίρι, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Ο Μίτσου κατέληξε στη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου έκανε όργια πέρυσι (15 γκολ σε 37 ματς στην Primera) και μεταγράφηκε το καλοκαίρι στη Σουόνσι έναντι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Φέτος «λάμπει» και στην Αγγλία, με 13 γκολ σε 20 εμφανίσεις στην Premiership".

Keywords
Τυχαία Θέματα