Μέχρι 700.000 ευρώ για Σισέ

08:59 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή στην προσπάθεια επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ προκειμένου ο Γάλλος επιθετικός και να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα και να φέρει λεφτά στα ταμεία με την παρουσία του.
Μέχρι στιγμής στην ΠΑΕ έχουν εξασφαλίσει το ποσό των 700.000 ευρώ για να δώσουν στον Σισέ με τις 250.000 ευρώ να προέρχονται από τα ταμεία της ομάδας ενώ οι άλλες 450.000 ευρώ θα μπουν από τους πρώην μετόχους μεταξύ των οποίων και ο Νικόλας Πατέρας που διατηρεί καλή σχέση με τον ποδοσφαιριστή. Πάντως ο ίδιος ο παίκτης φέρεται

να ζητά 1.2 εκατομμύριο ευρώ για τους επόμενους μήνες.
Από την μεριά του, ο Σισέ θέλει να επιστρέψει καθώς στην ΚΠΡ δεν υπολογίζεται από τον Χάρι Ρέντναπ αλλά εμφανίζεται διστακτικός τόσο με την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό όσο και με τις ενδεχόμενες αντιδράσεις που θα υπάρξουν από ποδοσφαιριστές στους οποίους η ΠΑΕ χρωστάει χρήματα.
Για τον Σισέ, ενδιαφέρον έχουν δείξει ομάδες της Κίνας αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ασιατική χώρα ενώ και η Λιλ επιχείρησε να τον προσεγγίσει αλλά έκανε πίσω όταν έμαθε τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα