Όρθιος στο «Etihad» ο Άγιαξ

23:43 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΣΕΡ ΣΙΤΙ- ΑΓΙΑΞ: 2-2
Γήπεδο: Etihad
Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε ο Άγιαξ που απέσπασε μεγάλη ισοπαλία 2-2 μέσα στην έδρα της Σίτι, η οποία πλέον θέλει ένα θαύμα για να περάσει.

Ο Άγιαξ πάγωσε τους φίλους της Σίτι στο 10ο λεπτό, καθώς μετά από κόρνερ η άμυνα των «πολιτών» δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Ντε Γιονγκ από κοντά έκανε το 1-0. Η Σίτι συνέχισε να κάνει παιδιάστικα λάθη στην άμυνα και στο 17' μετά από νέο κόρνερ ο ντε Γιονγκ έπιασε την κεφαλιά και διπλασίασε τα γκολ

του Αίαντα. Η Σίτι αντέδρασε και μείωσε στο 22ο λεπτό. Ο Νασρί έκανε τη σέντρα, η άμυνα του Άγιαξ απομάκρυνε αλλά ο Τουρέ με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φερμέερ.

Στο 57' ο Χαρτ έδιωξε δύσκολα το μακρινό σουτ του ντε Γιονγκ και στο 60΄ο Αγκουέρο αστόχησε από καλή θέση. Στο 71' ο Χαρτ έδιωξε ξανά το φάουλ του Ντε Γιονγκ και στο επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για τη Σίτι. Ο Μπαλοτέι τροφοδότησε με κεφαλιά τον Αγκουέρο κι εκείνος από κοντά νίκησε τον Φερμέερ. Στο 79' ο γκολκίπερ του Αίαντα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπαλοτέλι και από εκεί και πέρα ο Άγιαξ κράτησε καλά στην άμυνα και πήρε το Χ.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί, Γιάγια Τουρέ, Μπάρι (85' Κολάροφ), Γκαρσία (46' Μπαλοτέλι), Νασρί, Τέβες (66' Ντζέκο), Αγκουέρο.

ΑΓΙΑΞ: Φερμέερ, Βαν Ριν, Αλντερβάιρελντ, Μοϊσάντερ, Μπλιντ, Σένε (78' Ενόχ), Πόουλσεν (87' Φίσερ), Ντε Γιονγκ, Μπέριγκτερ, Έρικσεν, Μπάμπελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα