Όρθιος στην Πόλη ο Αστέρας (VIDEO)

22:01 18/9/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ολ. Στάδιο Ατατούρκ

Εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον Αστέρα που άντεξε την πίεση της Μπεσίκτας και πήρα ισοπαλία, 1-1.

Οι Τούρκοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι στο 8' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούζιακουπ ενώ στο 14' ο Κάβλακ είχε ένα πολύ καλό σουτ. Ο Αστέρας απάντησε στο 26' με τον Ζησόπουλο να κάνει εντυπωσιακή

ενέργεια και να σουτάρει τελικά άουτ. Ενώ η ομάδα της Τρίπολης είχε ισορροπήσει το ματς η Μπεσίκτας χτύπησε και στο 33' έκανε το 1-0 με τον Τόρε. Ο Οζιακούπ στο 37' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άσχημα όπως και ο Τόρε στο 45'.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Μπεσίκτας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κάβλακ. Ο Σαχάν στο 53' μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο ενώ και στο 65' το σουτ του είχε ίδια κατάληξη. Ο ρυθμός από εκεί και πέρα έπεσε με τον Αστέρα να στέκεται καλύτερα. Στο 75' απείλησε με τον Μπαράλες και στο 88' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με μονοκόμματο σουτ του Πάρα.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Τόλγκα, Μότα, Φράνκο, Σιβόκ, Ουϊσάλ, Χάτσινσον, Καβλάκ, Σαχάν (85'Κερίμ), Τόρε, Οζιακούπ (69'Σόσα), Πεκτεμέκ (30'Τοσούν).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Κοσίτσκι, Παντελιάδης (76'Μουνάφο), Σανκαρέ, Γκοϊάν, Λούι, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Μάσα, Μπαντιμπανγκά (68'Πάρα), Μπαράλες (85'Γιαννιώτας).

EUROPA LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική

ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Παρτίζαν

Δεν ξέφυγε από το 0-0 το ματς της Παρτιζάν με την Τότεναμ παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις να σκοράρουν. Τα "σπιρούνια" είχαν δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κέιν αλλά στη συνέχεια το ματς ήταν μοιρασμένος. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες αλλά τελικά δεν ξέφυγαν από το 0-0.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Λούκατς, Βολκόφ (54'Πέτροβιτς), Βουλίτσεβιτς, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς (68'Μάρκοβιτς), Μπ.Ίλιτς, Γκρμπιτς (85'Λούκα), Ντρίντσιτς, Σ.Ίλιτς, Πάντιτς, Λάζοβιτς.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Βερτόνγκεν, Νόουτον, Φάτσιο, Ντέιβις, Λένον, Παουλίνιο (60'Σολδάδο), Τάουνσεντ (59'Λαμέλα), Σταμπουλί (72'Καπουέ), Μπενταλέμπ, Κέιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα