Πάρτι η Ντιναμό, μοιρασιά στην Αυστρία

21:54 18/9/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.-ΑΣΤΡΑ ΓΚ.: 5-1
Γήπεδο: Μαξιμίρ

Εύκολη νίκη με 5-1 πέτυχε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στην Άστρα του Πλιάτσικα.

Η Ντιναμό μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ. ο Πίντο έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Σουντανί με κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 24ο λεπτό, ο Σουντανί με νέα κεφαλιά,

από σέντρα του Άντολιτς αυτή τη φορά, έκανε το 2-0. Στο 39ο λεπτό ο Εδουάρδο είπε όχι σε σουτ του Μπουντέσκου και στο 45+1' ο Σουντανί μετά από τρομερή ομαδική ενέργεια, έκανε το 3-0.

Η Ντιναμό συνέχισε έτσι και στην επανάληψη και στο 70ο λεπτό ο Ενρίκες, με όμορφο πλασέ έκανε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Άστρα ήταν να μειώσει με τν Τσίτου στο 82ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις ο κ¨οριτς έκανε το τελικό 5-1.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Εδουάρδο, Σίμουνιτς, Τσοπ (67' Ενρίκες), Πίντο (72' Μασάντο), Σιγκάλι, Αντεμί, Αντόλιτς (77' Κόριτς), Πίβαριτς, Γ.Εδουάρδο, Σουντανί, Μπρόζοβιτς.

ΑΣΤΡΑ: Λουνγκ, Μπεν Γιουσέφ, Ορός, Μοράις, Πλιάτσικας, Γιαχάγια (74' Φλορέντζα), Ενάτσε (57' Τσίτου), Λάμπαν, Αμορίμ, Μπουντέσκου, Φατάι (65' Μπουκαρί)

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΕΛΤΙΚ: 2-2
Γήπεδο: Red Bull Arena

Πανέμορφο ματς στην Αυστρία, με τις Σάλτσμπουργκ και Σέλτικ να μένουν στο 2-2.

Η Σέλτικ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 14ο λεπτό, ο Κόμονς έκανε το γύρισμα για τον Βακασό που με όμορφο σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 18', το σουτ του Καμπλ έξυσε το δοκάρι των Σκοτσέζων. Στο 31ο λεπτό, το σουτ του Ραμάλιο, κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 36 οι Αυστριακοί έφεραν στα ίσα το σκορ. Ο Άλαν έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και στον Αμπρόουζ και κατέληξε στα δίχτυα του Γκόρντον.

Στο 49' ο Γκόρντον είπε όχι σε σουτ του Άλαν όπως έκανε και στο 56' σε προσπάθεια του ίδιου παίκτη, ενώ στο 60' ο Μπράουν με όμορφο σουτ έκανε το 2-1 για τη Σέλτικ. Η Σάλτσμπουργκ ανέβασε στροφές και έφερε στα ίσα το σκορ στο 78' με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Σοριάνο.

ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάστσι, Σβέγκλερ, Ούλμερ (82' Άνκερσεν), Χιντερέγκερ, Ραμάλιο, Ιλσάνκερ, Λάιτγκεμπ, Καμπλ, Σάμπιτζερ, Σοριάνο, Άλαν.

ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Ισαγουίρ, Αμπρόουζ, Φαν Ντικ, Ντενάιερ, Μπράουν, Κόμονς (75' Τόνεφ), Γιόχανσεν (90+2' Καγιάλ), Βακασό, ΜακΓκρέφκορ, Σκέποβιτς (68' Στόουκς).

Keywords
Τυχαία Θέματα