Όρθια στο «Βικελίδης» η Ξάνθη

17:02 16/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 15η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΞΑΝΘΗ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ.Στυλιάρας

Με βαθμό έφυγε από τη Θεσσαλονίκη η Ξάνθη

όπου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Άρη. Αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το ματς αλλά η πολύ καλή εμφάνιση του γκολκίπερ της Ξάνθης και η αστοχία του Ονουάτσι άφησαν το ματς στο μηδέν.

Μέτριο και μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τον Άρη να είναι καλύτερο έως το ημίωρο και να απειλεί στο 28' με κεφαλιά του Αγκάνθο την οποία απέκρουσε ο Λοντίγκιν. Πέντε λεπτά μετά ο Ισπανός έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Η Ξάνθη άγγιξε το γκολ στο 39ο λεπτό όταν ο Ονουάτσι ανενόχλητος από ιδανική θέση σούταρε ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά με την Ξάνθη να δείχνει αιφνιδιασμένη. Οι "κίτρινοι" απείλησαν με φάουλ του Γιαννιώτα στο 52' και στο επόμενο λεπτό έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία. Ο Γιαννιώτας έκανε αρχικά το σουτ, ο Λοντίγκιν έδιωξε και ο Καραγιάννης κατάφερε εξ επαφής να πλασάρει άουτ. Ο Αγκάνθο στο 56' δοκίμασε το πόδι του με τον Λοντίγκιν να λέει και πάλι "όχι". Μετά το 60' ο ρυθμός έπεσε με την Ξάνθη να ισορροπεί το ματς. Μάλιστα στο 82' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ονουάτσι βγήκε τετ α τετ με τον Βελλίδη αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς αλλά ο Τριανταφυλλάκος αστόχησε από κοντά.

ΑΡΗΣ (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγκάνθο (80'Αγγελούδης), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (77'Τριανταφυλλάκος), Νούνο Κοέλιο (89'Οικονομόπουλος).

SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Μάνταλος (79'Μπαξεβανίδης), Γούτας, Μαρίν, Μπέρτος, Μαρσελίνιο (64'Πλατέλλας), Ονουάτσι (71'Μαρκόφσκι), Ντάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα