«Όπως πούλησα τον Μπάτζιο, θα πούλαγα και τον Γιόβετιτς»

15:53 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρανιέρι Ποντέλο ανοίγει νέο μέτωπο αντιπαράθεσης με τους φίλους της Φιορεντίνα καθώς, ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας, προτρέπει την νυν διοίκηση να πουλήσει τον Στέφαν Γιόβετιτς στην Γιουβέντους όπως είχε κάνει ο ίδιος με τον Ρομπέρτο Μπάτζιο.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport, ο πρώην ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα τόνισε: "Υπάρχει ομοιότητα μεταξύ των δύο περιπτώσεων (Μπάτζιο-Γιόβετιτς). Μιλάμε για δύο μεγάλους παίκτες και δύο σημαντικούς συλλόγους όπως

είναι η Φιορεντίνα και η Γιουβέντους. Παρόλα αυτά μεταξύ του Μπάτζιο και του Γιόβετιτς υπάρχει μία διαφορά. Ο Μπάτζιο εκείνη την εποχή ήταν ανώτερος του τωρινού Γιόβετιτς. Προσωπικά θα ήμουν υπέρ της πώλησής τοιυ εάν ερχόταν μία αξιοσημείωτη προσφορά. Στην τελική, η οικογένεια Ντέλα Βάλε (ιδιοκτήτες της Φιορεντίνα) ψάχνουν την ισορροπία μεταξύ των αποτελεσμάτων της ομάδας και των οικονομικών τους. Με τα λεφτά που θα μπορούσαν να αποκομίσουν από τον Γιόβετιτς, η Φιορεντίνα θα μπορούσε να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, άλλωστε έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα ότι τα καταφέρνουν καλά".
Το 1990 ο Ποντέλο πούλησε τον Μπάτζιο στην Γιουβέντους έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ με τους οπαδούς της Φιορεντίνα να διαδηλώνουν στους δρόμους της Φλωρεντίας έξαλλοι με την απόφαση του, τότε, ιδιοκτήτη. Σε ερώτηση αν συμβεί κάτι αντίστοιχο στην περίπτωση του Γιόβετιτς, ο Ρανιέρι Ποντέλο απάντησε: "Δεν θα υπάρξουν διαδηλώσεις για τον Γιόβετιτς. Οι καιροί έχουν αλλάξει και λίγες είναι πλέον οι σημαίες στο σημερινό ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα