Ομιλία Κωστένογλου στους παίκτες της ΑΕΚ

16:40 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η αποστολή της ΑΕΚ από χθες το βράδυ βρίσκεται στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού όπου και διανυκτέρευσε. Σήμερα στις 13:00 ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στους παίκτες της αποστολής. Χωρισμένους σε σε αμυντικογενείς και επιθετικογενείς, όπως κάνει πριν από κάθε ματς (εκτός από το τελευταίο ματς με την Λοκομοτίβ όταν και μίλησε σε όλους λόγω VIDEO). Εκεί τους ανέλυσε το πλάνο αντιμετώπισης του Παναθηναϊκού και έδωσε συγκεκριμένες

εντολές στους παίκτες του. Ενδεκάδα δεν ανακοίνωσε πάντως… Θα το κάνει πριν φύγει η αποστολή (17:30) για το ΟΑΚΑ.

Εν συνεχεία οι παίκτες της Ενωσης γευμάτισαν και έπειτα αποσύρθηκαν στα δωμάτια τους για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν ψυχολογικά για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι ειδικών καταστάσεων, όπως είναι κάθε ματς για την ΑΕΚ με τους ΟΣΦΠΠΑΟ.

Οσον αφορά την 11αδα ο Κωστένογλου, δεν έχει κατασταλάξει. Υπάρχουν κάποιες τελευταίες πληροφορίες όμως… Αυτές θέλουν τον Μανωλά δεξιά στο κέντρο της άμυνας για να βοηθά τον Κοντοέ με τον Κουίνσι, ενώ για την άλλη θέση του στόπερ «παλεύουν» ο Κάλα με τον Δέλλα. Μέχρι στιγμής ο Ισπανός στόπερ έχει το προβάδισμα έναντι του «Τράι», για μια πιο γρήγορη και ευέλικτη αμυντικά γραμμή απέναντι στους πολλούς περιφερειακούς επιθετικούς του Φερέιρα.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο Κωστένογλου δεν δείχνει να προετοιμάζει κάποια έκπληξη στον Πορτογάλο προπονητή του ΠΑΟ. Έτσι, οι Αραμπατζής, Κοντοές, Καράμπελας, Μάκος, Βάργκας, Καφές, Μπέλεκ, Λεονάρντο και Λυμπερόπουλος αναμένεται να ξεκινήσουν στο αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα