Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Χαϊκάλη: Ζήτησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου

15:33 21/12/2014 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής ολοκληρώθηκε η κατάθεση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη στην εισαγγελία Εφετών για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του.

Ο κ. Χαϊκάλης συνοδευόταν από τη δικηγόρο και σύζυγο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ, Πάνου Καμμένου, κ. Έλενα Τζούλη, η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ο βουλευτής δήλωσε ενώπιον του εισαγγελέα, παράσταση πολιτικής αγωγής, για την ηθική βλάβη που υπέστη από την υπόθεση. Επίσης, ανέφερε ότι ζήτησε την άρση του

τηλεφωνικού απορρήτου του, προκειμένου να εντοπιστεί το πρόσωπο που επικοινωνούσε με τον βουλευτή το επίμαχο διάστημα.

Η κ. Τζούλη και ο βουλευτής χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς Αποστολόπουλου προφάσεις εν αμαρτίαις.

Η κ.Τζούλη, εκ μέρος του πελάτη της, ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γ. Αποστολόπουλου «για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν προσήλθε στο τελευταίο ραντεβού και ποιος θα έδινε χρήματα για τη δωροδοκία», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε

«Αν δεν γίνει άρση θα πρόκειται για δικαστικό πραξικόπημα», δήλωσε η δικηγόρος Έλενα Τζούλη.

Επίσης αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο εισαγγελέας ήξερε το όνομα του Γ. Αποστολόπουλου εδώ και μέρες, αλλά δεν είχε δημοσιευθεί, υποστήριξε ότι ήταν παρότρυνση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου να μην κατονομαστεί από την πρώτη στιγμή το όνομα του Αποστολόπουλου.

«Ο κ. Αποστολόπουλος προφανώς ειδοποιηθείς, δεν προσήλθε. Από ποιον θα το δείξει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Π. Χαϊκάλης υποστήριξε πως περιμένει τη μήνυση σε βάρος του από τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά προκειμένου να προχωρήσει σε ψευδή καταμήνυση αν χρειαστεί.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι στόχος της ιστορίας είναι «να κατασκευαστεί μια ιστορία ότι οι ΑΝΕΛ είναι αργυρώνητοι» ενόψει της Προεδρικής Εκλογής.

Η κατάθεση του κ. Χαϊκάλη είχε διακοπεί για λίγη ώρα, καθώς προσήλθε για να καταθέσει ο Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας ότι μεθοδεύεται το «κλείσιμο της υπόθεσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα