Ανατροπή και απόδραση από τη Βασκονία

15:16 21/12/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-3

Γήπεδο: Σαν Μαμές

Ψυχή πρωταθλήτριας έδειξε στη χώρα των Βάσκων η Ατλέτικο, καθώς κέρδισε με 4-1 την Μπιλμπάο κι ας είχε βρεθεί να χάνει.

Η Μπιλμπάο μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 17ο λεπτό ο Ρίκο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η Ατλέτικο αντέδρασε στην επανάληψη και στο 46ο λεπτό ο Γκρισμάν με νέα κεφαλιά έφερε στα ίσα το σκορ. Μάλιστα στο 53', οι «ροχιμπλάνκος» πήραν κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι του Ραούλ Γκαρθία, ενώ στ 73'

ο Γκρισμάν με τα δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 3-1. Στο 82ο λεπτό ο Γάλλος φορ πέτυχε χατ τρικ σε κενή εστία κι ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Γουρπέγι, Ετσεΐτα, Μπαλενθιάγα (79' Γκόμεθ), Ντε Μάρκος, Σαν Χοσέ, Ρίκο, Σουσαέτα (83' Ακέτσε), Λόπεθ (68' Γκιγιέρμο), Μουνιαΐν, Αντούριθ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χιμένες, Χουανφράν, Σικέιρα (88' Ερνάντες), Γοδίν, Σαούλ (79' Ροντρίγκες), Τιάγκο, Γκάμπι, Αρντά (83' Γκάμες), Γκαρθία, Γκρισμάν.

ΕΛΤΣΕ-ΜΑΛΑΓΑ: 1-2
Γήπεδο: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Μεγάλο διπλό με ανατροπή (2-1) πέτυχε η Μάλαγα μέσα στην έδρα της Έλτσε και βρέθηκε μια ανάσα από την τετράδα.

Το ματς ήταν πολύ μέτριο στο πρώτο 40λεπτο με τις δύο ομάδες να μην έχουν φάσεις. Ωστόσο στο 41' ο Τίτον απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Χόρτα και στο 45' ο Λομπάν έβαλε μπροστά στο σκορ την Έλτσε.

Η Μάλαγα μπήξε δυνατά στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό ο Καμάτσο έφερε στα ίσα το σκορ. Στο 72ο λεπτό ο Καμενί απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ααρόν, αλλά στο 77' ο Λουίς Αλμπέρτο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έκανε τρομερή ενέργεια και με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 2-1 για τη Μάλαγα.

ΕΛΤΣΕ: Τίτον, Σίσμα, Ρόκο, Λομπάν, Αλμπαθάρ (89' Κορομίνας), Πάσαλιτς, Αντριάν (81' Ερέρα), Φαΐρ, Ροντρίγκες, Ροντρίγκεζ (65' Ααρόν), Τζόναθας.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Μποκά, Τόρες, Ανχελέρι, Αντούνες, Καμάτσο, Νταρντέρ (77' Λουίς Αλμπέρτο), Ντούντα (61' Ρέθιο), Καστιγιέχο, Χόρτα, Σάντα Κρους (52' Αμραμπάτ).

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-1
Γήπεδο: Νουέβο λος Κάρμενες

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Γρανάδα και Χετάφε.

Στο 25ο λεπτό ο Βάσκεθ αστόχησε από ιδανική θέση ενώ στο 40΄ο Κόρδοβα με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τη Γρανάδα.

Στην επανάληψη η Χετάφε πίεσε, έχασε ευκαιρίες και στο 78ο λεπτό ο Βελάσκεθ με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-1.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Όιερ, Νιόμ (46' Μάρκεθ), Μπαμπίν, Μάινθ, Μάρτινς (79' Σασές), Φολκιέ, Ιτούρα, Ρίκο, Πίτι, Κόρδοβα, Ελ Αράμπι (72' Ρίκι)

ΧΕΤΑΦΕ: Γουαΐτα, Βελάσκεθ, Αλέξις, Νάλδο, Βαλέρα, Λασέν, Ροντρίγκες (55' Σαμίρ), Σαράμπια, Γιόντα (70' Λεόν), Λαφίτα (58' Κάστρο), Άλβαρο

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: EL MADRIGAL

Για μεγάλα πράγματα δείχνει να είναι η εφετινή Βιγιαρεάλ που τελειώνει το 2014 με τον καλύτερο τρόπο καθώς έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες κερδίζοντας 3-0 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με πρωταγωνιστή τον Λουτσιάνο Βιέτο που πέτυχε δυο γκολ.
Στο 10ο λεπτό ο Σερίσεφ σούταρε, ο Φαμπρίθιο έδιωξε και σε κενή εστία ο Τζόναθαν Ντος Σάντος έκανε το 1-0 για το "κίτρινο υποβρύχιο". Στο 20' ο Σερίσεφ βγάζει τον Βιέτο τετ α τετ με τον Φαμπρίθιο αλλά ο τερματοφύλακας της Λα Κορούνια θα νικήσει τον Αργεντινό φορ.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα του Μαρθελίνιο κατέβασε ταχύτητα και το ξέσπασμα ήρθε στο δεύτερο μέρος μέσα σε 5 λεπτά. Στο διάστημα που η Λα Κορούνια έδειχνε πως μπορεί να αντιδράσει δέχτηκε το 2-0 στο 68ο λεπτό όταν από τα αριστερά ο Τριγκέρος γυρίζει στον αφύλαχτο Βιέτο και εκείνος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
Πέντε λεπτά μετά, σε φάση καρμπόν ο Σερίσεφ βρήκε τον Βιέτο ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έβδομο συνολικά, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε και όταν στο 80ο λεπτό η Βιγιαρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες με τον Πίνα να κάνει σκληρό μαρκάρισμα και να αντικρίζει απευθείας τη κόκκινη κάρτα τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.
Με το αποτέλεσμα αυτό, η Βιγιαρεάλ μπορεί να κάνει όνειρα Τσάμπιονς Λιγκ την ώρα που η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή στη κατηγορία.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γκασπάρ, Ρουίθ, Κόστα, Γκάμπριελ Παουλίστα, Τζόναθαν Ντος Σάντος (62' Μόι Γκόμεθ), Τριγκέρος (76' Πίνα), Σερίσεφ, Μπρούνο, Βιέτο, Ούτσε (62' Τζιοβάνι Ντος Σάντος)
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φαμπρίθιο, Κανέγια, Χουανφράν, Σίντνεϊ, Λόπο, Μπεργκαντίνιο, Ροντρίγκεθ (74' Γουίλκ), Ντομίνγκεθ, Καβαλέιρο, Φαρίνια (60' Κουένκα), Τοτσέ (70' Πόστιγκα)

Keywords
Τυχαία Θέματα