Όλη η ΑΕΚ στην παρουσίαση της ιστορίας της (ΦΩΤΟ)

11:32 28/4/2014 - Πηγή: AEK365

Τα πάντα είναι έτοιμα ώστε σε λίγη ώρα (στις 12.30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η εκδήλωση) να πραγματοποιηθεί με δόξα και τιμή η παρουσίαση ενός ιστορικού βιβλίου για τα 90 χρόνια της ΑΕΚ. Η παρουσίαση πραγματοποιείται Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, εκεί όπου το «παρών» είναι προγραμματισμένο να δώσει όλη η ιστορία της ΑΕΚ, όπως επίσης και πολιτικοί αυτού του τόπου. Εκεί φυσικά θα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης,

αλλά και ο Γιώργος Μελισσανίδης. Θέσεις στο Αμφιθέατρο έχει όλη η διοικούσα επιτροπή της ΑΕΚ, ο υπουργός πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, αλλά και πρώην πρόεδροι της ΑΕΚ: οι κ.κ. Κώστας Γενεράκης, Γιάννης Καρράς, Στράτος Γιδόπουλος, ενώ προσκεκλημένη είναι η σύζυγος και η κόρη του μεγάλου Λουκά Μπάρλου, Νόνη και Λούση, Εννοείται παρών είναι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής (Κοτσάτος, Αλεξίου).

Επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι Στρατούλης και Πάντζας, αλλά και ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός. Στην εκδήλωση επίσης θα βρίσκονται: ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, η δήμαρχος Φιλαδέλφειας κ. Αποστολάκη και όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι (Γεωργαμλής, Αράπογλου και Κόντος). Ξεχωριστές παρουσίες από την ομάδα μπάσκετ του '68 με την κόρη του Γιώργου Αμερικάνου, Χριστίνα να τιμά με την παρουσία της την εκδήλωση, όπως και οι Τρόντζος, Λαρεντζάκης, Βασιλειάδης και Ζούπας.

Εκτός αυτών στην εκδήλωση θα βρεθούν και πολλοί παίκτες και προπονητές απ' όλα τα τμήματα της ΑΕΚ. Το aek365 είναι ήδη στο Αμφιθέατρο της Ολυμπιακής Επιτροπής και θα σας μεταφέρει όλα όσα γίνονται.

Πολλές οι παρουσίες λοιπόν, που βρίσκονται στο χώρο, μεταξύ αυτών και ο Τιμούρ Κετσπάγια! Ο πρώην παίκτης της Ένωση και νυν προπονητής της Εθνικής Γεωργίας ξάφνιασε πολλούς με την παρουσία του στην εκδήλωση. Ο Τιμούρ είναι ιδιαίτερα αγαπητός, με το χαμόγελο συνέχεια στα χείλη να χαιρετά τους πάντες.

Επίσης, ήδη στην εκδήλωση είναι οι Δέλλας, Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος, όπως και ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Βαγγέλης Βλάχος.

"Παρών" και ο Τόνι Σαβέφσκι, ο Νίκος Χατζή, ο Σάκοτα κι άλλοι πολλοί...

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα υπέροχο βίντεο με όλες τις δόξες της ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα