Η ΑΕΚ έρχεται...

10:29 28/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με το μήνυμα "Ερχόμαστε..." η εφημερίδα στο πρώτο της σημερινό θέμα γράφει: "Η ΑΕΚ τελείωσε χθες τη φετινή της περίεργη σεζόν, με την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου και ατενίζει ήδη το λαμπρό της μέλλον. Γ' Εθνική... διαγράφεται. Β' Εθνική... στα γρήγορα. Σούπερ Λίγκα και κούπες στην Αγιά Σοφιά".
Όσο για τις μεταγραφές η ΩΡΑ τονίζει: "Κεντράρει σε Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο 31χρονο διεθνής

Σέρβος επιθετικός της Παρτιζάν βασικός στόχος από τους παίκτες που είδε ο Λύμπε".

SPORTDAY

Για το αυτονόητο που έκανε η ΑΕΚ γράφει η SD:
"Κανείς στην ΑΕΚ δεν πανηγύρισε την μαθηματική άνοδο της ομάδας στην Football League.

Πρόκειται για έναν στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν και έφεραν εις πέρας οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα.

Πλέον στην «Ένωση» καλούνται να κάνουν αυτό που πρέπει στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες της Γ' Εθνικής και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερο για να περάσει... αέρα στη Β' Εθνική.

Ήδη στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν προχωρήσει στην απόκτηση δέκα ποδοσφαιριστών, ενώ θα υπάρξουν άλλες τέσσερις με πέντε προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και κατά συνέπεια στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να έρθει μαζί με το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό περιμένουν οι χιλιάδες των ΑΕΚτζήδων για να πανηγυρίσουν, κάτι που δεν έκαναν - πλην ελαχίστων περιπτώσεων - όσοι βρέθηκαν στη Ριζούπολη".

LIVE SPORT

Για την ΑΕΚ που "έρχεται", γράφει και η LS: "Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 την Κηφισιά εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της κι έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια".


GOAL

"Στου δρόμου τα μισά" βρίσκεται η ΑΕΚ και η εφημερίδα το αναφέρει: "Η ΑΕΚ εξασφάλισε στη γειτονιά της την... πρώτη άνοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα