Ολη η ΑΕΚ μια γροθιά!

23:45 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η υπερπροσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ έφεραν την ομάδα μετά από 12 αγωνιστικές στην κορυφή της βαθμολογίας. Και ας περνούν δύσκολα και ας είναι απλήρωτοι (όπως και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ) για πολλούς μήνες και ας μην βλέπουν… φως στο διοικητικό τούνελ που δείχνει «αδιέξοδο». Το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Ο στόχος προφανής. Η πέμπτη σερί νίκη και η παραμονή της Ενωσης στην κορυφή της βαθμολογίας σε… πείσμα των αντιπάλων και των πολλών προβλημάτων της.

Οι απουσίες για τον Νίκο Κωστένογλου πολλές. Δεν έχει τα 2/3 της βασικής ενδεκάδας του! Από την άμυνα λείπουν οι Δέλλας – Μανωλάς, από το κέντρο οι Βάργκας – Καφές και από την επίθεση οι Λεονάρντο – Λυμπερόπουλος – Γκούντγιονσεν, ενώ δεν έχει ούτε καν τις λύσεις των Γκέντσογλου – Λαγού. Στο σύνολο εννέα απουσίες, για ένα ρόστερ που δεν είχε έτσι και αλλιώς και πολλές λύσεις από το «χτίσιμο» του το καλοκαίρι.

Η ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Κωστένογλου, έχει πολύ… τσαγανό και παίκτες έτοιμους να αποδείξουν με κάθε κόστος ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Αραμπατζής θα συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια, όπως και στο δεξί άκρο της άμυνας ο Αργυρίου και στο αριστερό άκρο ο Καράμπελας. Ο Κάλα θα έχει στο πλάι του στα στόπερ τον… κασκαντέρ Κοντοέ, με τους Μάκο – Γεωργέα στα χαφ. Πλέι μέικερ θα είναι ο Χοσέ Κάρλος, ο Μπέλεκ δεξιά, ο Κλωναρίδης αριστερά και ο Σιαλμάς στην κορυφή του 4-2-3-1. Οι δοκιμές του «Κωστέ» έδειξαν, ότι θέση κατά την διάρκεια του αγώνα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ θα έχουν και οι Γκερέιρο και Τσίτας.

Τις πολλές απουσίες της ΑΕΚ, θα προσπαθήσει να… καλύψει και ο κόσμος της ομάδας. ΑΕΚτζηδες από πολλά μέρη της Ελλάδας θα είναι στο ΟΑΚΑ, με την ελπίδα να «ξυπνήσουν» και αυτοί της Αθήνας και να έχει όμορφη εικόνα το γήπεδο, όπως παλιά. Στόχος είναι το «παγωμένο» γήπεδο να «ζεσταθεί» και το αχανές Ολυμπιακό Στάδιο να θυμίσει πάλι γήπεδο. Όπως έγινε με την Κέρκυρα, όταν χρειάστηκε. Και έτσι πρέπει και αύριο με πολύ περισσότερο κόσμο.

Οι στιγμές είναι δύσκολες και ο κόσμος της ΑΕΚ είναι έτοιμος να μπει μπροστά τώρα. Μια εικόνα που «γοητεύει» την ΑΕΚ που έχει «ταλαιπωρηθεί» πολύ. Αλλωστε, όταν είναι πρώτη στην βαθμολογία, κερδίζει και έχει τον κόσμο της στο πλάι της ποιον να φοβηθεί;

Keywords
Τυχαία Θέματα