Ρέντναπ: «Δεν πωλείται ο Μόντριτς»

Τέλος στη φημολογία που ήθελαν τον Λούκα Μόντριτς να αποχωρεί από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» έβαλε ο Χάρι Ρέντναπ.

Ο τεχνικός ηγέτης της Τότεναμ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στην Αγγλία, τόνισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει κάποιος από την ομάδα που βρίσκεται στο βασικό πλάνο της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης.

«Δεν πρόκειται να πουλήσουμε κάποιον από τους καλύτερούς μας παίκτες ή κάποιον που θέλουμε να κρατήσουμε τον Ιανουάριο», ήταν τα πρώτα λόγια του Βρετανού προπονητή και συνέχισε:

«Αυτό είναι το μήνυμα από μένα

και τον πρόεδρο Ντάνιελ Λέβι. Δεν πρόκειται να αποδυναμώσουμε την ομάδα. Αν υπάρχουν μία ή δύο θέσεις που είναι «ανοικτές» και υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζονται και θέλουν να φύγουν, τότε θα το εξετάσουμε. Αλλά δεν πρόκειται να πουλήσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες».

Παράλληλα, ο κόουτς των «Σπιρουνιών» μίλησε και για τους Γκάρι Κάχιλ, Άλεξ και Ανελκά, οι οποίοι εμφανίζονται ως μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας του Λονδίνου για τον Γενάρη.

«Ο Άλεξ είναι ένας καλός παίκτης, αλλά δεν είναι ποδοσφαιριστές για τον οποίο ενδιαφερόμαστε. Είμαι υποστηρικτής του Γκάρι Κάχιλ. Προσπαθώ να εξασφαλίσω την υπογραφή του στο παρελθόν. Θα είναι μια καλή προσθήκη σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Ο Ανελκά είναι και αυτός καλός ποδοσφαιριστής. Και οι τρεις είναι καλοί παίκτες. Δεν θα μπορούσα να κάθομαι εδώ και να λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι για κανέναν από αυτούς. Εξαρτάται από την κατάσταση που βρίσκονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα