Όλα στο χέρι και στην… ζυγαριά του Χάρις

09:13 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ

Με κεντρικό τίτλο «Όλα στο χέρι του Χάρις» η εφημερίδα αναφέρει ότι πλέον ο Άγγλος επιχειρηματίας αποφασίσει τις επόμενες ημέρες μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη για την πιθανότητα εισόδου του στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, αναφέρεται ότι ο Χάρις έχει πειστεί για την προοπτική της ΑΕΚ, αλλά θέλει να δέσει ένα ισχυρό χρηματοδοτικό πλάνο για την επένδυση. Μάλιστα, τονίζεται ότι θα υπάρχει επίσημη επαφή μέχρι και τις αρχές της επόμενης

εβδομάδας μαζί του και κυρίως για την αποστολή ορκωτών. Πάντως, υπάρχει σημείωση ότι πιθανόν να μπουν σταδιακά στην ΠΑΕ οι δύο επιχειρηματίες και όχι άμεσα με απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου.
Παράλληλα, τονίζεται ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος θα τρέξει το προσεχές διάστημα τις ρυθμίσεις των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι πολύ σημαντικό για το πλάνο των Χάρις – Βιντιάδη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή και με τον Νίκο Νοτιά. Φιλοξενούνται δηλώσεις του Θωμά Μαύρου για την κακή διαιτησία που αντιμετωπίζει φέτος στο πρωτάθλημα, υπάρχει αναφορά στην προσπάθεια επιστροφής του Κλωναρίδη με δανεισμό από την Λιλ, οι δηλώσεις του Κωνσταντόπουλου ότι σύντομα θα γυρίσουν υπέρ της ΑΕΚ τα πράγματα, η καλή εμφάνιση του Βαλεντίνου Βλάχου που έπαιζε με θλάση και το ότι η ΑΕΚ έχει πάλι πολλές κίτρινες κάρτες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

«Στην ζυγαριά του Χάρις» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, ενώ αναφέρεται ότι στα θετικά της επένδυσης για τον Άγγλο είναι το φτηνό και ελπιδοφόρο ρόστερ, η προοπτική της Νέας Φιλαδέλφειας και η δυναμική του κόσμου, ενώ στα αρνητικά είναι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, η σχέση τιμής – προσφοράς του προπονητικού στα Σπάτα και η πραγματική εικόνα των χρεών. Επίσης, αναφέρεται το όνομα του Ηλία Βιντιάδη ως διαμεσολαβητή στην προσπάθεια των Δ.Βιντιάδη (ξάδερφος του ο Ηλίας) και Χάρις. Τέλος, υπάρχει θέμα για τις ατυχίες με τους τραυματισμούς των Λαγού και Β.Βλάχου, την πολύ καλή εμφάνιση του Φούντα που ξετρέλανε τον Χάρις, καθώς και δηλώσεις του Κοψαύτη που καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ στο τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα το Σαββατοκύριακο στα Λιόσια.

SPORTDAY

«Χωρίς αντίο» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και συμπληρώνεται ότι «στο Λονδίνο από χθες ο Χάρις, ετοιμάζεται να τον ακολουθήσει ο Βιντιάδης, χωρίς να έχουν καμία επαφή με την ΠΑΕ. Περιμένουν ειδοποίηση στην Ένωση. Το σχέδιο φυγής από τους δημοσιογράφους και η ανάγκη για επιθετικό που διέκρινε ο Χάρις».
Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο ρεπορτάζ:
Πάνω από ένα τηλέφωνο κι έναν υπολογιστή περιμένοντας μία κλήση ή ένα e-mail από την Αγγλία είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Ο Κιθ Χάρις αναχώρησε χθες για το Λονδίνο, σε λίγες μέρες θα τον ακολουθήσει ο Δημήτρης Βιντιάδης, και οι διοικούντες την «Ένωση» είναι σε αναμμένα κάρβουνα για την απόφασή τους αν θα επενδύσουν στην ΠΑΕ.

Η σιγή ιχθύος που κράτησαν οι δύο ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, καθώς δεν είχαν καμία ουσιαστική επαφή με τη διοίκηση στο διάσ
Keywords
Τυχαία Θέματα