Με οδηγό την... Ντόρτμουντ

08:53 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Σάλκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο να επαναλάβει την εμφάνιση της περασμένης σεζόν κόντρα σε μια άλλη γερμανική ομάδα, την Μπορούσια Ντόρτμουντ (3-1), και να ξεκινήσει με το... δεξί τον όμιλο.
Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τον Πορτογάλο

τεχνικό να εμφανίζεται να μην έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την αρχική ενδεκάδα. Στο κέντρο της άμυνας δεν έχει αποφασίσει αν θα επιλέξει τον Κοντρέρας ή τον Μανωλά ενώ και στην μεσαία γραμμή σκέφτεται να ξεκινήσει τον Φουστέρ.
Κατά τα άλλα, ο Κάρολ θα είναι τερματοφύλακας, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, αριστερό μπακ ο Χολέβας με τον Σιόβα να είναι σίγουρα ο ένας από τους δυο στόπερ. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Μανιάτης, ο Μοδέστο και ο Ιμπαγάσα ενώ στα άκρα δίπλα από τον Τζιμπούρ θα βρίσκονται ο Μασάντο με τον Αμπντούν.
Από την άλλη μεριά, ο προπονητής της Σάλκε, Χουμπ Στέφενς, θα δώσει μεγάλο βάρος στην άμυνα αφήνοντας στον πάγκο τον Ουτσίντα ώστε να ξεκινήσει με τον Χέβεντες. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ούνερσταλ, δεξί μπακ ο Χέβεντες, στόπερ οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ματίπ, αριστερό μπακ ο Φουχς. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζόουνς και ο Νοϊστέντερ με τον Χόλτμπι να κινείται μπροστά τους. Δεξιά στην επίθεση θα παίξει ο Φαρφάν, αριστερά ο Αφελάι και στην κορυφή της επίθεσης ο Χούντελαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα