Όλα έτοιμα για την «πρώτη»

18:47 19/8/2012 - Πηγή: AEK365

Όλα έχουν οργανωθεί και πλέον διοίκηση, παίκτριες και τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα κορίτσια θα συγκεντρωθούν αύριο το μεσημέρι, στις 12:00 στο γήπεδο του Ιωνικού της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ πιο πριν το ένα γκρουπ των κοριτσιών θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια όλες μαζί θα πραγματοποιήσουν τα καθιερωμένα εργομετρικά (σ.σ.

Το ένα γκρουπ που είχε οριστεί από το τεχνικό τιμ πέρασε ήδη από τις ιατρικές εξετάσεις την περασμένη Παρασκευή). Έπειτα το πρόγραμμα έχει και συνέχεια, αφού οι παίκτριες της Ένωσης θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, ώστε να μιλήσουν με τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας και να θέσουν τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν. Εκεί επίσης, θα γίνει και η παρουσίαση των νέων παικτριών.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει βρεθεί άκρη και με την ξένη ακραία. Ο Απόστολος Οικονόμου περιμένει την απάντηση της «εκλεκτής», ενώ παράλληλα βρίσκεται σε επαφή και σε διαπραγματεύσεις με ακόμα τρεις παίκτριες που έχουν τα φόντα για να αγωνιστούν με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα