Οι υποψήφιοι διάδοχοι του Νταλγκλίς

11:42 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την χθεσινή απομάκρυνση του Κένι Νταλγκλίς από την τεχνική ηγεσία, η διοίκηση της Λίβερπουλ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα.
Το πρώτο που ακούστηκε είναι αυτό του Ρομπέρτο Μαρτίνες της Γουίγκαν με τον πρόεδρο της ομάδας ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως ο Ισπανός προπονητής δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λίβερπουλ.
Το όνομα του Μπρένταν Ρότζερς έχει επίσηα ακουστεί για τον πάγκο της Λίβερπουλ με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό να καταφέρνει αρχικά να ανεβάζει την Σουόνσι στην Premier League

και στην συνέχεια να της εξασφαλίζει μια άνετη παραμονή.
Ωστόσο πρώτος στόχος για την διοίκηση της Λίβερπουλ φέρεται να είναι ο Αντρέ Βίλας Μπόας με το "Sky Sports News" να μεταδίδει πως πολύ σύντομα θα έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του και με την εφημερίδα "Independent" να σημειώνει πως οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει πριν από δυο εβδομάδες.
Τέλος ακούστηκε και το ενδεχόμενο επιστροφής του Ράφα Μπενίτεθ στο "Άνφιλντ" μόνο που οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες θέλουν προπονητή που να μην ξεπερνά το 45ο έτος της ηλικίας τους και αυτή την προϋπόθεση δεν την πληροί ο 52χρονος Ισπανός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα