Οι τσαμπουκάδες που έγραψαν ιστορία (VIDEO)

20:45 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

10. Τζόι Μπάρντον- Ουσμάν Νταμπό (Μάντσεστερ Σίτι)
Το οξύθυμο του χαρακτήρα του Τζόι Μπάρτον είναι γνωστό σε όλους και ο Βρετανός παίκτης βάλθηκε να επιβεβαιώσει τη φήμη του σε μια προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μπάρτον έριξε γροθιά στον Ουσμάν Νταμπό κατά τη διάρκεια προπόνησης της Σίτι το 2007. Ο Γάλλος του έκανε μύνηση και ο Μπάρτον έφαγε τρεις μήνες με αναστολή.

9. Πασκουάλ Μπρούνο- Με πολλούς συμπαίκτες του (Τορίνο)
Το «ζώο» όπως ήταν του παρατσούκλι του Μπρούνο, αγωνίστηκε στην Τορίνο τη δεκαετία του 1990'. Ο Μπρούνο προσπάθησε να επιτεθεί σε διαιτητή, οι συμπαίκτες του

προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και την πλήρωσαν κι αυτοί.

8. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς- Μίντο (Άγιαξ)
Οι τσακωμοί του Ιμπραΐμοβιτς έχουν αφήσει εποχή, αλλά εκείνος με τον Μίντο, όταν και οι δύο αγωνίζονταν στον Άγιαξ είναι ο κορυφαίος. Οι δύο παίκτες τσακώθηκαν και ο Μίντο εκσφενδόνισε ένα ψαλίδι πάνω στον Σουηδό. Όπως αποκάλυψε ο Ίμπρα στην αυτοβιογραφία του, το ψαλίδι πέρασε λίγα εκατοστά από το κεφάλι του.

7. Φερνάντο Ρίκσεν- Βλάντισλαβ Ραντίμοφ (Ζενίτ)
Ο Ρίκσεν τσακώθηκε με τον Ραντίμοφ από τις πρώτες ημέρες της έλευσής του στη Ζενίτ και η κόντρα τους έφτασε στο απόγειο της το 2007 κατά τη διάρκεια ενός φιλικού με τη Μάλαγα. Ο Ολλανδός έριξε γροθιά στον Ραντίμοφ, με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

6. Πάμπλο Οσβάλντο- Ερίκ Λαμέλα (Ρόμα)
Ο Οσβάλντο χτύπησε στο πρόσωπο τον Λαμέλα μετά από τη λήξη του αγώνα της Ρόμα με την Ουντινέζε. Όπως έγινε γνωστό σήμερα ο Λαμέλα απάντησε σε παρατηρήσεις που του έκανε ο Οσβάλντο: «Βούλωσέ τοπ. Δεν είσαι ο Μαραντόνα». Ας πρόσεχε...

5. Γενς Λέμαν- Μάρσιο Αμορόζο (Ντόρτμουντ)
Ο Λέμαν κατηγόρησε τον Αμορόζο για ένα γκολ που είχε δεχθεί σε αγώνα της Μπουντεσλίγκα. Έκανε σπριντ σχεδόν σε όλο το γήπεδο και τα έψαλλε στον Βραζιλιάνο, ενώ στην συνέχεια τον έσπρωχνε και τον έβριζε.

4. Τζον Χάρτσον- Εγιάλ Μπέρκοβιτς (Γουέστ Χαμ)
Μπέργκοβιτς και Χάρτσον τσακώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας μονομαχίας σε προπόνηση της Γουέστ Χαμ. Ο Χάρτσον έριξε κάτω τον Ισραηλινό και στην κυριολεξία τον άρχισε στις κλωτσιές, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

3. Γκρεγκ Λεβίν- Γκρέιαμ Χογκ (Χαρτς)
Ο Λεβίν και ο Χογκ ήταν δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες της Χαρτς, ωστόσο έδειξαν δείγματα αντι-επαγγελματισμού τον Αυγούστου το 1994. Οι δύο αμυντικοί ξεκίνησαν τις μπουνιές, με τον Λεβίν να σπάει τη μύτη του Χογκ, ο οποίος κατέρρευσε στο χορτάρι.

2. Ντέβιντ Μπάτι- Γκριμ Λε Σο (Μπλάκμπερν)
Μπα΄τι και Λεσό ήταν γνωστοί για το έκρυθμο ταπεραμέντο τους και το απέδειξαν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Μπλάκμπερν το 1995 για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Λεσό έκανε ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου, ο Μπάτι του ζήτησε τα ρέστα και ο μετέπειτα άσος της Τσέλσι του απάντησε με μια γροθιά στο πρόσωπο.

1. Λι Μπόγερ- Κίερον Ντάιερ (Νιούκαστλ)
Η πιο γνωστός τσακωμός ανάμεσα σε συμπαίκτες είναι αναμφίβολα αυτός μεταξύ του Ντάιερ και του

Keywords
Τυχαία Θέματα