Οι τρεις σίγουρες κινήσεις και η… έκπληξη

18:05 30/7/2013 - Πηγή: AEK365

Λιγότερες από δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι την αναχώρηση της ΑΕΚ για το Πήλιο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς. Μέχρι τις 11 Αυγούστου το τεχνικό τιμ επιθυμεί να έχουν κλείσει και οι τελευταίες «τρύπες» του ρόστερ και ο Τραϊανός Δέλλας να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την ομάδα της Ένωσης για τη χρονιά 2013-2014.

Οι κινήσεις που αναμένεται να γίνουν από εδώ και πέρα σε ότι έχει να κάνει

με τα μεταγραφικά είναι συγκεκριμένες και υπάρχει μάλιστα και... σειρά προτεραιότητας. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός στόπερ, ο οποίος θα αποτελέσει την «κολόνα» της άμυνας και θα πλαισιώσει τους Τσούπρο, Σταθάκη, Ντούμπερετ (ο Τζανετόπουλος αναμένεται να αποκτηθεί και να παραχωρηθεί δανεικός). Από εκεί και πέρα χρειάζεται ένας παίκτης για το αριστερό άκρο της άμυνας που θα συμπληρώσει τον Τάσο Τσουμάγκα. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Πεταυράκης, που δοκιμάζεται και έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την τρίτη θέση στην οποία θα ενισχυθεί σίγουρα η ΑΕΚ, αυτή αφορά τα άκρα της επίθεσης. Η Ένωση διαθέτει για εκεί τους Μούργκα, Ράμα και τον Καλογέρη, που ωστόσο αναμένεται να είναι σε θέση να βοηθήσει από τα μέσα της σεζόν και μετά. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ψάχνουν για τουλάχιστον έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει εκεί και να έχει την δυνατότητα να «πατάει» περιοχή και να δίνει βοήθειες και στην επίθεση. Βιασύνη για τις τελικές επιλογές δεν υπάρχει και αυτές θα γίνουν πολύ προσεκτικά, όπως και όλες οι κινήσεις που έγιναν μέχρι σήμερα. Με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την Βοσνία, που αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας, η ΑΕΚ θα προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις και θα αποκτήσει τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Πάντως εκτός από τις τρεις θέσεις που προαναφέραμε, δεν αποκλείεται να υπάρξουν 1-2 προσθήκες ακόμα, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο και υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση που ξεχωρίσει και πείσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ πως αξίζει να την προχωρήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα