Πήρε Αμπέιντ o Παναθηναϊκός

17:54 30/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μεχντί Αμπέιντ είναι ο παίκτης που επέλεξε ο Παναθηναϊκός για τη μεσαία του γραμμή, με τον Αλγερινό άσο να έρχεται στο «τριφύλλι» από τη Σεντ Τζόνστον, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Νιούκαστλ την προηγούμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Newcastle United για τον μονοετή δανεισμό του διεθνούς Αλγερινού ποδοσφαιριστή Mehdi Abeid»

Ο Αμπέιντ διακρίνεται για την καλή του τεχνική κατάρτιση και τις σωστές μεταβιβάσεις, όπως και τα καλά «στημένα» του, ενώ εκτός από τη Νιούκαστλ και τη Σεντ Τζόνστον, έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Λανς, από την οποία και ξεκίνησε η καριέρα του. Στην Αγγλία βρέθηκε τον Ιούλιο του 2011 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς έκανε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή κόντρα στη Νότιγχαμ, για το Λιγκ Καπ, ενώ είχε σκοράρει στα φιλικά εκείνου του καλοκαιριού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ενώ το επόμενο καλοκαίρι, σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό, το τελευταίο της διαδικασίας των πέναλτι στο ματς των δυο ομάδων που έληξε 4-4 στις 28 Ιουλίου 2012!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμπέιντ δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αφού είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία. Μάλιστα έχει αγωνιστεί με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες των Γάλλων, από τον Σεπτέμβριο του 2009 ως τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν κι επέλεξε τελικά πως θα αγωνίζεται για την Αλγερία. Με την ομάδα της πατρίδας του, είναι διεθνής σε επίπεδο Κ23 κασι έχει κάνει ως τώρα 4 συμμετοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα