Οι τρεις έφηβες... εξορκίστριες! (ΦΩΤΟ/VIDEO)

20:16 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι το πολύ 21 ετών κι όμως οι τρεις έφηβες από την Αριζόνα υποστηρίζουν ότι κάνουν εξορκισμούς και μάλιστα γυρνούν σε όλη την Αμερική, για να προσφέρουν τις... υπηρεσίες τους!

Η 18χρονη Μπριν Λάρσον και οι δύο αδερφές, Τες και Σαβάνα Σέρκενμπακ, 18 και 21 ετών, διεξάγουν τελετές εξορκισμού σε δημόσιους χώρους, ακόμα και σε τηλεοπτικά πλατό, όπου κι αν τις καλέσουν.

Μάλιστα στη μάχη με τον Σατανά δεν πάνε άοπλες καθώς εκτός από τις προσευχές και τους σταυρούς ξέρουν άριστα πολεμικές τέχνες και έχουν ακόμα

και μαύρη ζώνη στο καράτε, ώστε να είναι προετοιμασμένες για παν ενδεχόμενο.

Οι τρεις τους γνωρίστηκαν σε σχολή καράτε πριν από οκτώ χρόνια. Η 21χρονη Σαβάνα υποστηρίζει ότι από την πρώτη στιγμή τα τρία κορίτσια κατάλαβαν ότι είχαν πολλά κοινά κι έτσι αποφάσισαν «να πολεμάνε μαζί εναντίον του κακού και των σατανικών πνευμάτων».

Φυσικά, επειδή το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, την... τέχνη την έμαθαν από τον πατέρα της Μπριν Λάρσον, Μπομπ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει κάνει συνολικά 15 χιλιάδες εξορκισμούς, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και την Βρετανία.

Τα κορίτσια ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με την τέχνη του Λάρσον, ενώ βρίσκονταν ακόμη στο δημοτικό και σήμερα χρεώνουν τις επισκέψεις τους 400 με 500 δολάρια.

«Ένας δαίμονας δεν μπορεί να... εισβάλει σε όποιον άνθρωπο θέλει, ο Θεός δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο», αναφέρει η Μπριν, ενώ θεωρεί ότι τα δαιμόνια αυτά μπορούν κάνουν έναν άνθρωπο να υποφέρει από κατάθλιψη ή εθισμό.

Στις τελετές τους κουβαλούν πάντα ασημένιους σταυρούς και τη Βίβλο, ενώ ονομάζουν τα δαιμόνια Abaddon και Jezebel.

Σημειώνεται ότι ο Μπομπ Λάρσον έχει εκδώσει περίπου τριάντα σχετικά βιβλία, ενώ έχει επινοήσει και ένα κουίζ στο οποίο υποβάλλει τον εκάστοτε «δαιμονισμένο» με σκοπό την ασφαλή διάγνωση, αν δηλαδή είναι όντως δαιμονισμένος ή όχι!

*Δείτε παρακάτω το ντοκιμαντέρ του VICE για τις έφηβες εξορκίστριες (δύο μέρη).

Keywords
Τυχαία Θέματα