Οι συζητήσεις για την έδρα της Βασίλισσας

15:27 28/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η νέα προσπάθεια που γίνεται στην Βασίλισσα με τον Αλέξη Αλεξίου και την ομάδα του, έχει στόχο την άμεση άνοδο στην Α2. Για τον λόγο αυτό η επιλογή της νέας έδρας θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά μιας έδρας που θα γίνει εύκολα… καυτή, από τον κόσμο της ΑΕΚ. Βλέπετε, με όπλο τον κόσμο στόχος είναι να επιστρέψει άμεσα στην Α2 η Ένωση και από εκεί ξανά στην Α1.

Σε πρώτο πλάνο υπάρχει το κλειστό των Πατησίων (χωρά 1.800 θεατές) και αυτό της Ριζούπολης (χωρά περίπου

1.000 θεατές και βρίσκεται στην βόρεια πλευρά του ποδοσφαιρικού γηπέδου). Δύο μικρά κλειστά που είναι κοντά στον πυρήνα της Νέας Φιλαδέλφειας και μπορούν να μαζεύουν τον κόσμο της ΑΕΚ τις Κυριακές τα απογεύματα (τότε παίζουν τα παιχνίδια της Β’ εθνικής). Μάλιστα, για αυτό των Πατησίων υπάρχει η εμπειρία της σεζόν 2004/05 όταν η ΑΕΚ το χρησιμοποίησε στην Α1. Συζητήσεις πάντως γίνονται και με τους υπευθύνους των δύο γηπέδων.

Σε δεύτερο πλάνο υπάρχει η παραμονή στο κλειστό των Λιοσίων, αφού υπάρχει η καλή… επαφή με τους ανθρώπους του κλειστού, ενώ έγινε και μία συζήτηση με το κλειστό του Νέου Ηρακλείου (επειδή είναι κοντά με το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ και θα βόλευε) με την ΑΕΚ να εισπράττει αρνητική απάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα