Οι σκέψεις του Γαλανού για τον Άρη

09:40 28/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Θωμάς Γιώτας, αποκάλυψε πριν μερικές μέρες πως ελληνική κατασκευαστική εταιρεία με τζίρο 8 εκ. ευρώ ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ με τον Γιώργο Γαλανό να είναι ο υποψήφιος επενδυτής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα SPORTDAY, ο Γαλανός έχει κάνει κάποιες σκέψεις για το μέλλον της ομάδας και πρόκειται να τις αναλύσει στα μέλη του Άρη αλλά και να εξηγήσει το σκοπό και τα κίνητρα

της επένδυσης του.
Ορισμένα σημεία που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οριοθετούν το πλάνο του Γαλανού για τον Άρη:
1. Άμεση καταβολή 1.000.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και άλλο ένα για τον δεύτερο.
2. Θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση τη συμμετοχή του Άρη στη Γ' Εθνική και της απαλλαγής του από τα χρέη του παρελθόντος, αφού δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί οικονομικά στα δεδομένα της Football League.
3. Διαβεβαιώνει ότι τα χρήματα υπάρχουν σε τραπεζικό λογαριασμό, δεν θα τα αξιώσει πίσω αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ζητήσει να πάρει ως αντάλλαγμα μετοχές στη νέα ΠΑΕ μόλις ανέβει στη Football League.
4. Θέλει στο πλευρό του τους βετεράνους μέσω μιας τριμελούς επιτροπής που θα τον ελέγχει.
5. Μέσα από τη δεξαμενή των βετεράνων αφήνει να εννοηθεί ότι θα στελεχώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση.
6. Έχει αναθέσει σε ομάδα νομικών το πολύπλοκο θέμα της εκκαθάρισης (απαιτούνται δυο εκκαθαριστές) και όπως είπε στους βετεράνους έχει έτοιμες λύσεις στο θέμα των εκκαθαριστών.
7. Θεωρεί ότι ο Άρης χρειάζεται νέα και άφθαρτα παραγοντικά πρόσωπα και ο ίδιος πληροί αυτή την προϋπόθεση.
8. Επιθυμεί τη συναίνεση όλων των Αρειανών και στα σχέδια του είναι να κάνει συνάντηση και με πρώην παράγοντες του Άρη, προκειμένου εφόσον το επιθυμούν να συμμετέχουν και αυτοί οικονομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα