Ετοιμάζεται επιστροφή Καραγκούνη στον ΠΑΟ

09:03 28/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν συνεχίζεται και σύμφωνα με δημοσιεύματα η προσοχή είναι στραμμένη στην επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη.
Στον Παναθηναϊκό θέλουν το θέμα να έχει λήξει πριν την αναχώρηση της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και όλα δείχνουν πως ο αρχηγός της εθνικής ομάδας θα επιστρέψει για δεύτερη φορά στους "πράσινους".
Από εκεί και πέρα, έχει τεθεί ως προτεραιότητα η απόκτηση

ενός παίκτη που θα παίζει στα πλάγια της μεσαίας γραμμής και θα έχει έφεση στο σκοράρισμα με τους υπεύθυνους της ομάδας να έχουν κάνει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει και έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό ωστόσο πολλά θα κριθούν, σε αυτή την περίπτωση, από τις εξελίξεις που θα έχει η υπόθεση παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Αν ο Κροάτης παραμείνει τότε θα αναζητηθεί μόνο ένας αμυντικός.
Πολλά θα εξαρτηθούν και από την υπόθεση της παραμονής του Μεχντί Αμπέντ καθώς αν ο Αλγερινός δεν μείνει τότε πρώτη επιλογή είναι ο Ντάρεν Άμπροουζ που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα