Οι Σέρβοι… ανησυχούν για το φλερτ της ΑΕΚ με Λάζοβιτς και Ντρίντσιτς

17:05 1/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ιδιαίτερη... ανησυχία φαίνεται πως έχει προκαλέσει στην Σερβία το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντάνκο Λάζοβιτς και τον Ννίκολα Ντρίντσιτς. Η σερβική ιστοσελίδα sportal.rs φιλοξενεί σήμερα δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται στο ρεπορτάζ του aek365 (έχει και σχετικό λινκ) για το φλερτ της Ένωσης με τους δύο ποδοσφαιριστές και από το κείμενο γίνεται σαφές πόσο σημαντικοί

θεωρούνται οι δύο έμπειροι διεθνείς άσοι για την Παρτιζάν...
«Το καλοκαίρι η Παρτιζάν θα μείνει χωρίς τον Ντάνκο Λάζοβιτς και τον Νίκολα Ντρίντσιτς; Για τους δύο έμπειρους βασικούς της Παρτιζάν ενδιαφέρεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε για ένα Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, πρώην παίκτης της ομάδας και αγαπημένος των οπαδών της (έχει πετύχει πάνω από 100 γκολ στην καριέρα του με την ΑΕΚ) είχε ειδικό λόγο. Να δει τις δύο από τις καλύτερες σερβικές ομάδες. Όμως φαίνεται ότι ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ είχε βλέμματα για τη μία ομάδα, την Παρτιζάν. Και για δύο παίκτες, τον Ντρίντσιτς και τον Λάζοβιτς. Οι έμπειροι διεθνείς άφησαν κάτι παραπάνω από καλές εντυπώσεις στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ. Η ομάδα της Αθήνας φαίνεται πως ψάχνει παίκτες σε αυτές τις θέσεις και θεωρεί ότι ο Ντρίντσιτς και ο Λάζοβιτς έχουν σημαντική εμπειρία και ότι η απόκτησή τους είναι εφικτή.
Σύμφωνα με το άρθρο, ο Λάζοβιτς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Παρότι είναι 30 χρονών, ο επιθετικός της Παρτιζάν έχει παίξει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, την Φίτεσε, την Αϊντχόβεν και τη Ζενίτ πριν επιστρέψει στην Παρτιζάν. Το «πιτ μπουλ» της Παρτιζάν, ο Ντρίντσιτς, είναι ίσως ο παίκτης που έχει σημαδέψει τη μισή σεζόν του σέρβικου πρωταθλήματος. Αν και είναι αμυντικός και μέσος, μπορεί να παίξει σε κάθε θέση παρότι πλησιάζει τα 30. Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο Ντρίντσιτς έχει παίξει στην Τουρκία (Γκαζιάντεπσπορ) και τη Ρωσία (Σπαρτάκ Μόσχας, Κράσνονταρ, Άμκαρ) και στην εθνική του Μαυροβουνίου.
Η ΑΕΚ έχει κάνει επαφή με τους μάνατζερ και των δύο παικτών, που έχουν την αίσθηση ότι οι ποδοσφαιριστές είναι θετικοί στην προοπτική να πάνε στην Ελλάδα. Το κλειδί στη μεταγραφή τους, κατά τους Έλληνες, είναι πως και οι δύο παίκτες έχουν συμφωνία με την Παρτιζάν ότι το καλοκαίρι μπορούν να φύγουν ως ελεύθεροι, αν έχουν πρόταση από το εξωτερικό. Επιπλέον, οι απαιτήσεις τους δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς δεν ξεπερνούν τις 300.000 το χρόνο, για αυτό και η απόκτησή τους θεωρείται εφικτή».

Δείτε το ρεπορτάζ της σέρβικης ιστοσελίδας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα