Οι... selfies προκαλούν ατυχήματα στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας! (ΦΩΤΟ)

20:13 8/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς του κόσμου και μόλις έγινε πιο δύσκολος εξαιτίας των... selfie!

Οι ποδηλάτες που παίρνουν μέρος στον αγώνα είναι εξαγριωμένοι καθώς οι θεατές μπαίνουν σχεδόν μέσα στο δρόμο, για να βγάλουν selfie με φόντο τους ποδηλάτες , με κίνδυνο να παρασυρθούν αλλά και να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό!

Ο Geraint Thomas της Team Sky αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το χειρότερο πράγμα είναι όταν οι άνθρωποι γυρνούν την πλάτη τους στους διαγωνιζόμενους για να τραβήξουν selfies. Έχουν υπάρξει μερικοί. Δεν μας βλέπουν να πλησιάζουμε, στέκονται στη μέση του δρόμου και είναι τρελό. Αν θες να το κάνεις στάσου σε έναν τοίχο τουλάχιστον ή κάτι παρόμοιο. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι καταλαμβάνουμε όλο τον δρόμο. Αν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο πήγαινε σε ένα δέντρο. Δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι αγώνες στη Βρετανία και οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο γρήγορα πηγαίνουμε και πόσο κοντά τους περνάμε. Έχουν υπάρξει πολλά τέτοια ατυχήματα με αναβάτες να χτυπούν θεατές, δε θέλουμε να το ξαναδούμε, αλλά μπορεί εύκολα να ξανασυμβεί».

Από την άλλη, ο Tejay van Garderen της BMC Racing τουίταρε: «Να στέκεσαι στη μέση του δρόμου με την πλάτη σου γυρισμένη την ώρα που έρχονται καταπάνω σου 200 ποδηλάτες, μόνο και μόνο για να βγάλεις μια selfie #σκέψου». Και συνέχισε: «Αγαπώ τους θεατές και χαίρομαι για την υποστήριξή σας, αλλά σας παρακαλώ δώστε μας χώρο!».

Ο Ελβετός αναβάτης Fabian Cancellara της Trek Factory Racing τόνισε: « Σε όλα τα μέσα, στείλτε το μήνυμα ότι οι θεατές θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον ένα μέτρο πίσω από τον δρόμο όταν περνάμε με 50 χλμ/ώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα