Γιαννιώτης: Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία

19:54 14/8/2014 - Πηγή: AEK365

Την 8η θέση στην κούρσα των 10χλμ ανοιχτής θαλάσσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Βερολίνο κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης ο οποίος υπογράμμισε πως ήταν καλός αλλά όχι εξαιρετικός και πως κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία.
Σε δηλώσεις του ο 34χρονος πρωταθλητής, Σπύρος Γιαννιώτης, τόνισε: "Σήμερα ήταν δύσκολα, είχε πολύ ξύλο, ο πιο δυνατός αγώνας. Σήμερα είχε πολύ σωματική επαφή, καλός είμαι, αλλά όχι τόσο καλός σε αυτό το κομμάτι. Εμένα μου αρέσει στο τέλος να μπαίνω μπροστά και να κάνω την κούρσα μου. Λόγω και του προβλήματος

στον ώμο το φοβήθηκα και πήγαν πιο συντηρητικά. Στο τέλος απλά δεν είχα το κάτι παραπάνω για να δώσω πιο γρήγορο ρυθμό και να ελέγξω την κούρσα. Δεν το είχα αυτό ειδικά τη στιγμή που πέρασα μπροστά. Έτσι είναι οι αγώνες. Επειδή έχεις πάρει κάποια μετάλλια, δεν σημαίνει ότι θα το πετυχαίνεις συνέχεια.

Το μετάλλιο είναι πάντα ο στόχος, αλλά κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Ήμουν καλός, αλλά όχι εξαιρετικός. Το θέμα είναι ότι γίνεται σε μια κατάλληλη στιγμή, με βάζει σε σκέψεις. Τις τελευταίες ημέρες ένιωθα κάπως περίεργα στην προπόνηση, δεν ένιωθα τι σιγουριά που θα έπρεπε, αλλά μπήκα στον αγώνα με στόχο να κατακτήσω μια καλή θέση. Στο τέλος έπαθα και μια κράμπα και δεν μπορούσα να βάλω πόδια. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά κοιτάμε μπροστά, υπάρχει το ομαδικό, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι τα 10χλμ.".
Τη 12η θέση κατέλαβε ο Αντώνης Φωκαΐδης που δήλωσε: "Ευχαριστήθηκα την κούρσα, έκανα πολύ καλή τακτική, απέφυγα το πολύ ξύλο, που δεν το αντέχω, βρέθηκα στη 12η θέση. Στο θέμα της τακτικής αυτό είχα στο μυαλό μου, να ανεβαίνω από γύρο σε γύρο και αυτό έγινε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος"
36ος τερμάτισε ο Γιώργος Αρνιακός: "Άρχισα πολύ δυνατά την κούρσα, αλλά μετά τον πρώτο γύρο και στην επιστροφή για τα πέντε χιλιόμετρα έχασα το ρυθμό μου κι όταν συμβαίνει αυτό, τότε χάνεις όλη την κούρσα. Είμαι απογοητευμένος από την εμφάνισή μου σήμερα, αλλά δεν θα πρέπει να απογοητευτώ, μπροστά μου υπάρχει και ο αγώνας στα 25χλμ"

Keywords
Τυχαία Θέματα